2. část 4. série TY pořádně zamíchá kartami. Netflix vydal upoutávku, která diváky pořádně šokovala

Foto: Netflix

Druhá část 4. řady TY (YOU) vyjde sice až 9. března, ale Netflix nás na ní pořádně navnadil novou upoutávkou. Ta ukazuje šílenou zběsilou jízdu a také zásadní zvrat, který diváky pořádně šokoval.

První část čtvrté série seriálu YOU (TY) plná vražd a záhad zaznamenala 92,1 milionů hodin zhlédnutí od data vydání 9. února, což z ní dělá nejsledovanější titul týdne na Netflixu. Je jiná, než předchozí řady, a z chladnokrevného zabijáka a stalkera Joa tentokrát dělá spíše amatérského detektiva.

9. března se mohou diváci těšit na druhou polovinu 4. řady, která bude podle první upoutávky, kterou Netflix vydal ve středu, pořádně napínavá a nepředvídatelná. Kromě toho, že si Joe nejspíše opět zašpiní ruce, až se bude muset někoho zabavit, přišel v závěru traileru šok!

A šok to nebude jen pro Joea, ale v šoku je i spousta diváků, kteří už pravdu nečekali, že by se mohlo něco takového stát. Do hry se totiž vrací Joeova bývalá manželka Love Quinn, o které si myslel, že je mrtvá. Nechal ji totiž v minulé řadě uhořet ve společném domě.

Zdroj: Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.