Ve 4. řadě Tenkrát poprvé se objeví nový fešák. Zamotá hlavu Devi?

Foto: Netflix

Zatímco se připravujeme na vydání třetí série Tenkrát poprvé (Never Have I Ever), která spatří světlo světa 12. srpna, Netflix nás všechny překvapil oznámením nové postavy, která se připojí k Devi a zbytku gangu na Sherman Oaks High ve 4. řadě.

Tenkrát poprvé je jedním z nejlepších teen seriálů Netflixu a během svého vysílání nabral mnoho fanoušků. První řadu od jejího vydání v dubnu 2020 údajně sledovalo 40 milionů domácností. V červenci 2020 dal Netflix zelenou 2. sérii a po dalším úspěchu streamer oznámil, že Tenkrát poprvé bude mít i 3. řadu, které se dočkáme už 12. srpna.

Ještě než ji Netflix vydal, oznámil, že se k obsazení ve 4. a zároveň poslední řadě přidá herec Michael Cimino. Podle The Wrap bude hrát postavu jménem Ethan.

Ethan je popisován jako skejťák a „nový srdcař“ čtvrté řady. Není známo, zda způsobí Devi potíže, ale bude zajímavé sledovat, jestli se nějak zaplete do jejího milostného života. Devi už byla součástí milostného trojúhelníku s Benem a Paxtonem, takže rozhodně nepotřebuje další drama. Ale kdo ví!

Zdroj: The Wrap

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.