Boo, Bitch: Nadpřirozená situační komedie pro teenagery s extra nízkým hodnocením

Foto: Kevin Estrada / Netflix

Na Netflixu je od 8. července k vidění situační komedie pro teenagery s názvem Boo, Bitch, v níž hlavní role ztvárnily mladé hvězdičky Lana Condor a Zoe Margaret Colletti.

Boo, Bitch, někdy docela ostrý, osmidílný seriál od Netflixu, je natočen ve stylu situační komedie, ve které se objevují nadpřirozené prvky jako cestování v čase nebo magické síly.

Dvě do teď celkem nudné kámošky ze střední školy Erika a Gia se zoufale snaží strhnout na sebe pozornost. Do teď plaché a pilné studentky se během jedné noci ale rozhodnou začít žít epický život a zkusit vše, co by je dosud ani nenapadlo. Druhý den ráno ale zjistí, že je z Eriky duch! Na jejím prvním maturitním večírku ji totiž zabil los. Touha vytřískat ze života co nejvíc ji ani tak neopustí. Podaří se jí ale vrátit se zpět do svého těla?

Lana Condor, která hraje Eriku, je známá svou rolí v trilogii Všem klukům, které jsem milovala (To All the Boys I Loved Before). Nedávno se také objevila ve sci-fi románu Za sny až na Mars (Moonshot) s Colem Sprousem.

Zoe Colletti, která hraje roli Gii, Eričiny nejlepší kamarádky, je zase známá především díky své hlavní roli v hororu Noční můry z temnot (Scary Stories to Tell in the Dark). Vidět jsme ji ale mohli i ve vánoční filmu Chlapec, kterému říkají Vánoce (A Boy Called Christmas).

Pokud patříte mezi příznivce teenage seriálů, možná se vám Boo, Bitch bude líbit. Ačkoliv na ČSFD si vysloužil pouhých 39 %. A upřímně, je to celkem slátanina.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.