Seriál o brutálním znásilnění, které změnilo zákon, získal cenu Emmy. Nyní přichází s 2. řadou

Foto: Netflix

Indický seriál Delhi Crime ve své první řadě ukazuje zákulisí vyšetřování brutálního trestného činu, který šokoval nejen Indii, ale celý svět. Hromadné znásilnění mladé dívky vedlo až ke změně zákonů o sexuálním napadení. Nyní na Netflix míří 2. řada.

Poté, co si první série z roku 2019 získala obrovskou slávu a cenu Emmy za nejlepší dramatický seriál, míří na Netflix druhá řada, která slibuje ještě více napětí a další vlnu děsivých vražd, které musí policie v Dillí vyřešit.

Více o první sérii si můžete přečíst ZDE.

Shefali Shah se vrací jako DCP Vartika Chaturvedi a spolu se svým policejním týmem v Dillí pronásleduje gang zapojený do brutálních vražd. Při tom se policie potýká opět se spoustou interních problémů, jako tomu bylo v první řadě. Nyní mezi ně patří například nedostatek personálu a s tím spojený nárůst kriminality.

V upoutávce Shefali mluví se svým týmem o vraždách a říká: „Je to něco, co jste za svou policejní kariéru ještě neviděli.“ Policie sleduje stopu vrahů a mnohé také chytí. Vraždy ale pokračují. Video končí tím, že policie pobíhá po městě a Shefali drží zbraň a míří na člověka.

Druhá série vyjde na Netflixu už 26. srpna.

Zdroje: Autorka článku, Collider, Trailer, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.