Nové filmy a seriály, které v lednu dorazí na Netflix: Krimi podle knižního bestselleru nebo zbrusu nové fantasy

Foto: Niete/Netflix

Máme tu konec roku a už nyní víme, že si pro nás Netflix na ten příští rok připravil spoustu skvělých novinek. Pojďme se podívat, co si pro nás přichystal na leden. Nebude nouze o zajímavé novinky i očekávaná pokračování.

Hned 5. ledna na Netflix zavítá druhá řada seriálu Ginny a Georgia, na který se už jistě těší nejedna divačka. Tyhle novodobé Gilmorky, jak se jim říká, si v roce 2021 získaly velkou přízeň.

12. ledna se vrátí s další řadou také Vikingové: Valhalla a Kung Fu Panda: Dračí rytíř. Na své si tedy přijdou i mladší diváci. Hned další den se pak vrátí i akční španělský seriál Sky Rojo aneb Holky z červeného gauče od tvůrců Papírového domu. Seriál vypráví o třech prostitutkách na útěku před svým bývalým pasákem a jeho gaunery.

Foto: Tamara Arranz/Netflix

Do luxusu a světa snobů se přeneseme 20. ledna, kdy nás čeká další řada reality show Království lesku. Tentokrát se podíváme, jak si žijí boháči v New Yorku.

V lednu si na své přijdou i příznivci krimi. Už 27. se totiž na Netflixu objeví španělský seriál Ztracena v bílém šumu natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru od Javiera Castilly. Během slavnostního průvodu ve španělské Malaze se ztratí malá Amaya. Mladá novinářka se proto rozhodne za každou cenu pomoct jejím rodičům v pátrání.

Foto: Netflix/Parisa Taghizadeh

Podle knižní předlohy je i fantasy thriller Lockwood a spol., který na Netflix dorazí ve stejný den. Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí.

Poslední lednovou novinkou pak bude dokument Pamely Anderson nazvaný Pamela: Příběh lásky, kde se herečka, modelka a bojovnice za práva zvířat rozpovídá o svém soukromém životě a odhalí spousty intimních tajemství.

Zdroj: YouTube/ Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.