Pokračování nejúspěšnějšího japonského sci-fi přichází. Bude v něm více násilí i napětí

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Společně s Hrou na oliheň (Squid Game) je Alice in Borderland dalším kvalitním asijským seriálem, který se proslavil po celém světě. Temná hra o přežití, která se těší úspěchu, nám konečně nabízí trailer jejího pokračování!

Druhá série násilného seriálu slibuje ještě více napětí a sabotáže. Kdo je hrdina a kdo je záporák? Alice in Borderland pokračuje v příběhu o brutální hře, která není vhodná pro slabé povahy.

První sezóna show pokryla zhruba jen polovinu originální manga série autora Haro Aso, a pro inspiraci tedy zbylo dalších 33 kapitol. Podle Netflixu bude druhá série nadále sledovat Arisu (Kento Yamazaki) a Usagi (Tao Tsuchiya), kteří doufají, že se vrátí do svého původního světa tím, že se dostanou přes různé smrtící hry. Ale i když jsou všechny herní karty v pořádku, budou se moci vrátit do jejich světa?

Druhou sérii opět režíruje Shinsuke Sato, který se spolu s Yasuko Kuramitsu podílel i na scénáři.

Ve druhé sérii se dále objeví Nijiro Murakami, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Yuri Tsunematsu, Yutaro Watanabe, Yuki Morinaga, Keita Machida, Hayato Isomura, Kai Inowaki, Katsuya Maikuma, Honami Sato, Chihiro Yamamoto, Nobuaki Kaneko, Tsuyoshi Abe, Sho Aoyagi, Riisa Naka, Tomohisa Yamashita a další.

Na Netflixu si poznamenejte datum 22.prosince!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.