Láska (svatba a rozvod) je jihokorejský seriál o zvratech ve třech zdánlivě šťastných manželstvích

Eva Lenská
Foto: TV Chosun

Pojďme s novým jihokorejským seriálem, který nalezneme na Netflixu s českými titulky, nahlédnout pod pokličku tří manželství. Jsou hlavní hrdinky v manželství opravdu šťastné a spokojené? Je možné, že má každý pár svoji Achillovou patu? Co všechno se s věkem mění? A co když přijde krize?

Láska (svatba a rozvod) je seriál, jenž měl v Jižní Koreji premiéru 23. ledna a má 16 epizod. Nově je nyní také na Netflixu. Může zaujmout diváky všech věkových kategorií, protože se soustředí na tři manželské páry různého věku. 

Scénář má na svědomí Im Sung Han, známá i jako Phoebe, která se může pochlubit tím, že patří k vynikajícím vypravěčkám a dokáže diváky pohltit svými poutavými příběhy. Co nám tedy tentokrát naservírovala?

Foto: Videoscreen Netflix

Třicetiletá Boo Hye Ryung (Lee Ga Ryung) je rozhlasová dýdžejka, která je provdaná za pohledného právníka Pan Sa Hyuna (Sung Hoon), jenž se do ní zamiloval, když ji viděl hrát na bicí. Jsou svoji tři roky a rozhodli se, že zatím nebudou mít děti. Není však přitažlivý manžel příliš velkým lákadlem pro cizí ženy?

Druhý pár je spolu mnohem déle. Sa Pi Young (Park Joo Mi) a Shin Yoo Shinovi (Lee Tae Gon) je kolem čtyřicítky. Ona je producentkou rozhlasové show a on je ředitelem neuropsychiatrického oddělení v nemocnici. Pi Young je typickou ideální manželkou, pro kterou je rodina vším. Neúnavně pečuje o svou dceru i šarmantního manžela. Myslí však také na sebe?

Scenáristce Lee Si Eun (Jun Soo Kyung) je padesát let, stejně jako jejímu muži Park Hae Ryoonovi (Jeon No Min), který je děkanem na univerzitě. Jejich manželství trvá již dlouhých třicet let, během nichž Si Eun přinesla mnoho obětí, aby si její manžel mohl splnit svůj sen. Ale nebude toho litovat?

Jak už bylo řečeno, štěstí se někdy může za štěstí jen vydávat. Pod pokličkou se schová cokoli, ale jednou to začne vřít. Zůstane láska láskou nebo přijde na řadu rozvod? Která rodina rodinou zůstane a která ne? Vloudí se do některého ze zmíněných manželství třetí osoba? Jste-li zvědaví a baví vás seriály o vztazích, měli byste se začít koukat.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.