7 filmů a seriálů, které jsou nově dostupné na Netflixu. Pustit si je můžete i v češtině

Foto: Netflix

Je tu další várka filmů a seriálu, které jsou nově dostupné na Netflixu. Radost budou mít tentokrát zejména fanoušci romantických kousků. Všechny následující tituly si můžete na streamovací platformě pustit s českými titulky nebo dabingem.

Kalifornský sen

Maggie sní o tom, že se stane úspěšnou hudební producentkou. Jako osobní asistentka popové hvězdy Grace Davis by teoreticky měla mít tu nejlepší průpravu, jenže ono to takhle jednoduše nefunguje. Maggie je totiž jen poskok, který nosí kafe a oblečení z čistírny. Skáče kolem své šéfové jako pejsek a plní každé její sebemenší přání. Když dostane nějaký nápad na vylepšení show, Traciin producent Jack ho pokaždé zamítne, přestože zpěvačce ujíždí vlak a měla by už konečně přijít s něčím novým. Podceňovaná Maggie však jednoho dne objeví mladého pouličního muzikanta Davida a rozhodne se, že mu pomůže s kariérou a zároveň si splní svůj životní sen.

Blondýnka

Prozkoumejte známý i neznámý život hollywoodské ikony Marilyn Monroe v odvážně pojatém filmu režiséra Andrewa Dominika. Natočeno podle stejnojmenného románu od Joyce Carol Oates. Přesto, že jde o životopisný film, neočekávejte hodinu dějepisu. Blonde představuje život Marilyn Monroe – její intimní a osobní zkušenosti způsobem, který zpochybňuje mýty, jež ji dlouho obklopovaly.

Císařovna

Rebelská bavorská princezna Alžběta okouzlí mladého rakouského císaře Františka Josefa na rodinném setkání v Bad Ischlu. Pro císaře zde byly naplánovány zásnuby s její starší sestrou Helenou, ale jeho srdce si hned získala teprve patnáctiletá Sisi. Po svatbě se novopečená císařovna musí přizpůsobit přísné etiketě a pravidlům vídeňského dvora, což je pro volně vychovanou Sisi těžký úkol. Neulehčují to ani napjaté vztahy s tchyní Žofií, která se nezkušenou Alžbětu snaží neustále poučovat a vychovávat. Další překážkou v novém životě panovnice je císařův bratr Maxi, který touží získat Sisi pro sebe a pokukuje i po trůnu.

Dobrý doktor

Dobrý doktor patří k nejúspěšnějším americkým lékařským seriálům. První řada měla premiéru 25. září 2017, a jelikož si diváci hlavního hrdinu, kterého skvěle a přesvědčivě ztvárnil Freddie Highmore, okamžitě zamilovali, postupně přibývaly další řady. Nyní na Netflixu odstartovala již 5. řada.

Rainbow

Španělské drama Rainbow je do současnosti zasazené a velmi volně inspirované literární klasikou Čaroděj ze země Oz. Vypráví příběh teenagera o přechodu do dospělosti. Režisér Paco León říká, že nejde o film, je to vlastně výlet.

Plán A, Plán B

Plán A Plán B je indická romantická komedie, kterou režíruje Shashanka Ghosh. Vypráví příběh konfliktní dohazovačky v podání Tamannaah Bhatii, která věří, že manželství je pro každého, bez ohledu na okolnosti nebo jeho historii ve vztazích. Když se však přestěhuje do nové kancelářské budovy, ocitne se naproti přes chodbu poněkud pesimistický rozvodový právník, který věří, že veškerá láska jednou skončí. Zatímco mezi nimi začne panovat rivalita napříč kancelářskými prostory, základní přitažlivost nakonec vyústí v poněkud komplikovaný románek.

Athena

Film vypráví o tragickém příběhu tří sourozenců. Poté, co jejich nejmladší bratr zemře uprostřed údajné rvačky s policií na sídlišti Athena, se další ze sourozenců snaží zmírnit napětí, které eskaluje mezi touhou jeho mladšího bratra Karima po pomstě a nezákonnými aktivitami jeho staršího bratra Moktara. Na Netfliux od 23. září.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.