Top 7 děsivých filmů, které vám zařídí ten pravý Halloween

Elisabeth Francová
Foto: Ursula Coyote/Netflix

Halloween se již blíží a k němu neodmyslitelně patří hororové filmy. Přinášíme 7 tipů na filmy, se kterými si užijete děsivé chvíle i v pohodlí domova.

Noční zuby (Night Teeth)

Noční Los Angeles. Mladý řidič Benny (Jorge Lendeborg jr.) nabere dvě krásné ženy (Debby Ryan a Lucy Fry), které má během noci vozit z večírku na večírek. Jenže to nejsou obyčejné ženy, ale upírky. A Bennyho teď čeká boj o přežití ve válce upírských klanů.  V menší roli si užijete také sexy Megan Fox!

Vpád (Intrusion)

Začíná to jako v pohádce. Mladí a úspěšní manželé Henry a Meera (Freida Pinto a Logan Marshall-Green) si pořídí vysněný luxusní dům a klidný život může začít. Pohodu ovšem jednou v noci naruší vloupání skupiny kriminálníků, o které se však nečekaně Henry s pistolí v ruce postará. Meera začíná mít pocit, že s jejím manželem není něco v pořádku, a tak se na vlastní pěst pouští do nebezpečného pátrání po pravdě.

Nikdo nevyvázne živý (No One Gets Out Alive)

Příběh mexické imigrantky Ambar se zpočátku jeví jako sociální drama. Mladá žena bez dokladů se ze zoufalství nastěhuje do zchátralého penzionu v Clevelandu s nepříjemným majitelem. Čeká tu však na ni něco mnohem temnějšího a děsivějšího a dívka bude potřebovat velkou dávku síly i štěstí, aby vyhrála boj o vlastní život.

Co jsme viděli, co jsme slyšeli (Things Heard & Seen)

Mysteriózní film s hvězdným obsazením (Amanda Seyfried, James Norton) vypráví zdánlivě klasický příběh: Mladí manželé se z New Yorku přestěhují na venkov do domu s tajemnou minulostí a zvláštními lidmi v okolí. Věci ovšem nejsou tak, jak se zdají, a možná to není nadpřirozeno, čeho je třeba se bát.

Holka z livechatu (Cam)

Krásná Lola (Madeline Brewer) si vydělává prostřednictvím erotických webkamerových show a její popularita stále stoupá. Zvrat nastává, když jí neznámá žena ukradne účet i identitu. Lola si to ovšem nenechá líbit a rozhodne se dvojnici vypátrat. Poutavý thriller mrazivým způsobem poukazuje na moderní hrozby internetu.

Smrt ve tmě (Don’t Breathe)

Trojice mladých detroitských zlodějíčků (Dylan Minnette, Jane Levy a Daniel Zovatto) si vyhlédne dům starého slepého muže jako ideální místo ke snadné loupeži. Bezbranný stařík přeci nepředstavuje žádné velké nebezpečí. Co když ale není až tak bezbranný, jak se na první pohled zdá? Tato noc bude plná nepříjemných překvapení!

Apoštol (Apostle)

Tento atmosférický folk horor se odehrává v roce 1905. Sympatický Dan Stevens v roli tuláka Thomase Richardsona přijíždí na odlehlý ostrov hledat svou sestru, kterou unesl podivný kult. Na tomto ostrově se ovšem nachází i něco jiného, možná ještě děsivějšího, než zfanatizovaní lidé…

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.