Bude další série Rozčarování? O jejím osudu může rozhodnout i pokračování Futuramy

Petr Stoško
Foto: Netflix

V únoru se vrátil oblíbený seriál Rozčarování, který přidal dalších deset epizod. Příběh princezny Bean a jejich přátel si našel spoustu příznivců, ale jeho další osud na Netflixu je ve hvězdách.

Animovaný seriál Rozčarování z pera tvůrce Simpsonových, Matta Groeninga, sleduje rozvernou princeznu Bean, která je všechno jen ne poslušná princezna. Na jejích dobrodružných výpravách ji doprovází démon Luci a Elfo. V únoru jsme se dočkali deseti epizod, které uzavřely druhou sérii. Ta ovšem možná budou i tou poslední.

Netflix zatím stále nezačal připravovat pokračování a kdo ví, jestli to vůbec udělá. Po vydání posledních deseti epizod se stalo několik věcí, které naznačují možný konec seriálu. Všechny upoutávky zmizely z YouTube kanálu Netflixu, účty na sociálních sítích značně vychladly a začíná se uvažovat o obnovení Futuramy na platformě HULU, na němž by měli pracovat právě tvůrci Rozčarování.

Dle konce posledních epizod se další řada přímo nabízí, ale pokud není Netflixem ohlášeno, že se bude pokračovat, tak jsou obavy na místě. Sice by zrušení seriálu bylo asi překvapením, nicméně každým dnem tato varianta působí jako pravděpodobnější.

Zdroj: Autor článku, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.