10 novinek, které si můžete o víkendu pustit na Netflixu s češtinou

Foto: Netflix

Netflix nás novými filmy a seriály zásobuje téměř každý den, a tak je pořád na co se dívat. Tady je seznam 10 novinek, které si můžete pustit během tohoto víkendu. Všechny jsou buď s českým dabingem nebo s českými titulky. Deštivé počasí k víkendu strávenému u televize přece jen vybízí.

Opuštěný

Další gay romantická komedie je tady! Dlouhé roky byli spolu, ale pak se jeho partner najednou odstěhoval. Opustil ho po 17 letech. A tak musí newyorský realitní makléř Michael po čtyřicítce začít od nuly a znovu se vrátit k randění.

Fanático

Fanático je španělský komediální dramatický seriál, které vypráví o velkém fanouškovi zemřelého rapera. Ten se pokusí ukrást jeho identitu a vydávat se za něj. Brzy ale zjistí, že je to spíše prokletí, než úžasný život v pozlátku, jaký si představoval.

Nejnenáviděnější chlap na internetu

Nejnenáviděnější chlap na internetu by mohl být zatím nejskandálnějším dokumentem Netflixu. Vypráví příběh o vytrvalém boji jedné ženy proti muži, který si říká King of Revenge Porn, poté, co byly online zveřejněny nahé fotky její dcery. Pachatelem strašlivého zločinu byl Hunter Moore, samozvaný „ničitel profesionálního života“, který se proslavil na počátku 21. století založením IsAnyoneUp.com, notoricky známého pornografického centra pomsty. Na webu byly zveřejňovány explicitní fotografie žen a mužů bez jejich svolení, což mělo zničující následky.

Více se dočtete ZDE.

Pýcha a přemlouvání

Na tehdejší dobu už poněkud odkvetlá Anne (Dakota Johnson) lituje, že na příkaz své rodiny zrušila zasnoubení s nemajetným námořním důstojníkem Frederickem Wentworthem (Cosmo Jarvis). Po více než sedmi letech od rozchodu se bývalí milenci znovu setkávají. Wentworth, nyní bohatý kapitán, se vrací a nachází Anne jako neprovdanou, sedmadvacetiletou starou pannu. Samozřejmě nastane poprask. Konají se plesy, výlety na moře a pomalu tu vzniká milostný trojúhelník, v němž figuruje také ďábelsky okouzlující William Elliot (Henry Golding).

Více jsme psali ZDE.

The Gray Man

Akční thriller nabídne smrtící souboj mezi dvěma zabijáky. Bývalého agenta CIA Courta Gentryho (Ryana Goslinga), nyní nájemného zabijáka, který pracuje pro náročnou klientelu, pronásleduje po celém světě současný agent CIA Lloyd Hansen (Chris Evans). Film se natáčel z velké části také v České republice.

Čtěte také: Nejdražší film Netflixu byl sestříhán na mobilu. Do Prahy se jeho tvůrci jen tak nevrátí: 6 zajímavostí o filmu The Gray Man

Kung Fu Panda: Dračí rytíř

Dvě tajemné lasičky mají políčeno na sbírku čtyř mocných zbraní, a Po tak musí opustit rodnou hroudu a vydat se do světa. Napravit, co se pokazilo, a dosáhnout spravedlnosti mu pomůže rozvážný anglický rytíř jménem Toulavá čepel. Nemají spolu sice nic moc společného, ale i tak se pustí do velkolepého dobrodružství a zkusí najít kouzelné zbraně jako první, aby zachránili svět před zničením.

Více jsme psali ZDE.

Ahoj, sbohem a všechno mezi tím

Poté, co se Clare (Talia Ryder) a Aidan (Jordan Fisher) dohodli, že se ještě před nástupem na vysokou školou rozejdou, stráví svůj poslední večer jako pár na posledním epickém rande. Zatímco se vracejí po stopách svého vztahu, od prvního pozdravu a polibku až po první hádku, blíží se k bodu zlomu a hledají odpověď na klíčovou otázku. Mají spolu zůstat, nebo se navždy rozloučit? Jak se asi rozhodnou? Co když zahodí to nejlepší, co je kdy potkalo?

Více čtěte ZDE.

Nepřestávej dýchat

Hlavní hrdinkou je Liv (Melissa Barrera) newyorská právnička, která se po pádu letadla ocitne sama v divočině. Mobil jí nefunguje a v okolí není ani živáčka. Musí se tedy spolehnout jen sama na sebe a své síly. Má co dělat, aby vůbec přežila, a k tomu ji ještě pronásledují démoni a přízraky z minulosti. Liv je sice geniální, ale na pobyt v divočině je vybavena asi tak dobře, jako každý jiný člověk. Umí řešit problémy, ale o přežití v divočině toho moc neví. Musí si postavit přístřešek a najít jídlo. Jelikož si herečka během natáčení všechno sama osahala, ocitají se diváci v této bezvýchodné situaci s ní.

Více jsme psali ZDE.

Mami

Hlavní hrdinkou seriálu je šedesátiletá vdova (Billie Wang), která se po smrti manžela rozhodne znovu vdát, ačkoli tím popudí svoje dvě dcery. Na jejich výčitky kašle a raději se chová dle svého výroku: „Manželství je kariéra a rozvod výpověď. Smrt manžela je jistý bankrot. Nikdo mi nemůže zabránit v tom, abych si našla novou práci, a to ani ve středním věku!“ Její dvě dcery to s láskou nemají zrovna růžové, a možná proto tak odporují. Čtyřicetiletá Rong (Alyssa Chia) je svobodná a o lásce raději píše, než aby ji hledala, a třicetiletá Min (Ko Chia Yen) má vztah se smolařem, jenž po ní neustále chce peníze.

Více si můžete přečíst ZDE.

Alchymie duše

Hlavní hrdina Jang Uk (Lee Jae Wook) pochází ze vznešeného rodu. Jeho zrození je zahaleno tajemstvím, o kterém si však šeptá celá země. Je to takový mladý, pohledný potížista. Jednoho dne se setká s Mu Deok (Jung So Min), zkušenou bojovnicí, jejíž duše uvízla v křehkém těle. Ta se stane jeho služebnicí a zároveň ho tajně učí bojovat. Mezi další hlavní hrdiny patří urozený Seo Yool (Minhyun), který se zdá být dokonalý. Příjemně vypadá, je inteligentní a navíc vyniká v bojových uměních. A pak je tu také Go Won (Shin Seung Ho), korunní princ země Daeho, jenž usiluje o to, aby se stal velkorysým králem.

Více jsme psali ZDE.

Zdroje: Netflix, Netflixer, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.