3 nové jihokorejské seriály, kterých se v březnu na Netflixu dočkáme i s češtinou

Eva Lenská
Foto: tvN

Jihokorejci netočí jen seriály plné zombíků. Obvykle u nich vládne romantika, které si díky nim v březnu užijeme dostatek. Netflix totiž přidá tři seriály, ve kterých se mimo jiné budou řešit milostné problémy.

Předpověď lásky a počasí (Forecasting Love and Weather)

Tento seriál rozebírá milostný a pracovní život zaměstnanců Korejské meteorologické služby. Jin Ha Kyung (Park Min Young) dává přednost dodržování pravidel a oddělování osobního a profesního života. Když však pozná svobodomyslného kolegu Lee Shi Wooa (Song Kang), který na ni zapůsobí svou inteligencí a posedlostí počasím, začne pomalu bořit bariéry, které si vybudovala kolem svého srdce.

Seriál má 16 epizod a na Netflixu má premiéru 20. března.

Devětatřicet (Thirty-Nine)

Seriál Devětatřicet se zabývá nejen láskou, ale i přátelstvím. Tři ženy, které se seznámily ve druhém ročníku střední školy, zůstaly kamarádkami po celá léta a nyní všem táhne na čtyřicet. Věk pro ně nehraje roli, stále toho chtějí hodně dosáhnout, a to nejen v kariéře, ale i v lásce. Cha Mi Jo (Son Ye Jin) pracuje jako dermatoložka na vlastní klinice v soulském Gangnamu. Jung Chan Young (Jeon Mi Do) snila o tom, že se stane herečkou, ale nakonec herectví jen vyučuje, a Jang Joo Hee (Kim Ji Hyun) je manažerka obchodního domu s kosmetikou. Tyto tři půvabné korejské dámy jsou stejné jako my. U kafíčka či sklenky vína řeší hlavně chlapy.

Seriál má 12 epizod a Netflix jej začne vysílat 24. března.

Pětadvacet jednadvacet (Twenty Five Twenty One)

A nakonec tu máme seriál o dvou mladých lidech, kteří čelí finanční krizi v 90. letech. Na Hee Do (Kim Tae Ri) je členkou středoškolského šermířského týmu. Kvůli finanční krizi je však tento tým rozpuštěn. Přes všechny těžkosti se odhodlaná dívka nakonec stane členkou národního šermířského týmu a kromě toho potká mladíka, který ji zaujal již před lety. Tím mladým mužem je Back Yi Jin (Nam Joo Hyuk), jehož rodina se kvůli krizi ocitla v chudobě a přišla o rodinnou firmu. Yi Jin se nevzdává, při studiu pracuje na částečný úvazek, například roznáší noviny, a později se stává sportovním reportérem pro televizní stanici.

Seriál má 16 epizod a na Netflixu bude připraven ke zhlédnutí 19. března.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.