První upoutávka na seriál F1: Touha po vítězství je tady

Foto: Daniel Vojtěch / Netflix

Netflix právě odhalil první upoutávku na čtvrtou sérii seriálu F1: Drive to Survive (F1: Touha po vítězství), která má dorazit na Netflix po celém světě v březnu 2022 před zbrusu novou sezónou formule 1.

Testování před novou sezónou formule 1 již začalo. Netflix nyní, ještě před tím, než závodní vozy 20. března odstartují do prvního závodu roku 2022 v Bahrajnu, vydá novou řadu seriálu F1: Drive to Survive.

Nyní se můžeme podívat na první ukázky, které nás navnadí a ukáží, na co se těšit. Z traileru se dozvíme, kdo bude v nové sezóně vyzpovídán. Můžeme zahlédnout závodníky jako jsou Pierre Gasly, Lando Norris, Daniel Riccardo nebo Lewis Hamilton. Chybět před kamerou nebude ani šéf Red Bullu Christian Horner. Ti všichni, ale i mnozí další, nás provedou uplynulou sezónou.

Ta totiž skončila slušnou kontroverzí, takže bude jistě zajímavé sledovat, jak se k tomu postavil Netflix. A to zejména s ohledem na kritiku pořadu v určitých kruzích, především proto, že je příliš dramatický a nereprezentuje skutečný sport.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.