Bývalý rapper popsal nechutnosti na večírcích P. Diddyho. Will Smith na ně prý měl brát syna

P. Diddy / Foto: arp via Depositphotos

Zatímco skandál kolem P. Diddyho (Seana Combse) stále rezonuje médii a konec této kauzy je v nedohledu, začínají se objevovat další a další jména jeho možných obětí. Mezi posledními jmenovanými je i Jaden Smith, syn herce Willa Smitha.

Kauza kolem rappera, producenta a podnikatele Seana Combse, známého také jako Puff Daddy nebo P. Diddy, je stále tématem číslo jedna na internetu po celém světě, zejména pak na sociálních sítích, kde se kolem ní rojí čím dál více spekulací.

Řeší se buď celebrity, které by do kauzy mohly být nějakým způsobem zapleteny, včetně Jay-Zho nebo Beyonce, o nichž jsme psali v předchozím článku. Naposledy médii rezonovalo také jméno prince Andrewa.

Hojně se ale také řeší potencionální Diddyho oběti. Mezi jmény se dlouhodobě objevuje například Justin Bieber. Poslední dobou se pak zejména na sociálních sítích objevuje i jméno zpěváka Jadena Smitha, syna herce Willa Smitha. S Justinem k sobě měli tihle dva vždycky velmi blízko. Snad ne kvůli tomu, že by měli nějaké společné zážitky z domu P. Diddyho.

Podle spekulací, které se objevují online, se měl Will Smith podílet na ohavnostech na Diddyho večírcích a také na ně měl brát svého syna Jadena. Tam ho měl nutit k účasti na nevhodných aktivitách. Nic z toho se však zatím oficiálně nepotvrdilo. Jde tedy spíše jen o jednu z dalších konspirací.

Will Smith a Jaden Smith
Foto: Mkaliva via Depositphotos

Diddyho White Parities

Mezi lety 1998 až 2009 P. Diddy organizoval hromadu nechvalně proslulých večírků, kterých se měla účastnit řada významných hostů včetně mnoha významných hollywoodských jmen. Večírky se dělily na dvě části. Jednou z nich byly takzvané „Bílé party“, na nichž museli být všichni hosté oděni do bílé barvy. Tohle však byla ta lepší a normálnější část.

Následovat měla část večírku zvaná Freak Offs, kde se měly odehrávat ty největší zvěrstva a orgie a měli na nich být také zdrogovaní sexuální pracovníci a další šílenosti. Podcaster Toma Swoopea na svém kanálu First Off In My Opinion nedávno prozradil podrobnosti o jedné z nechvalně proslulých Diddyho party. V té době byl ještě rapperem, který chtěl získat nahrávací smlouvu. V podcastu tvrdí, že byly večírky plné tvrdých drog a pokud chtěl někdo nahrávací smlouvu, musel být ochotný udělat cokoliv, co od něj P. Diddy chce.

„Mohu přimět kohokoli, aby udělal cokoli, protože tenhle život je to, co každý z vás chce, a já mám klíče od hradu. Mám nad tím kontrolu,“ měl podle Toma Swoopea říkat Diddy a nutit jistého nejmenovaného popového zpěváka k orálnímu sexu. Údajně vždycky, když Tom dnes slyší nahrávky nejmenované popové hvězdy, dokáže myslet jen na tuto situaci.

Tehdy byl Tom podle svých slov v šoku z toho, co viděl, a uvědomil si, že to není život, jaký by sám pro sebe chtěl. Na akcích podle něj docházelo k násilí a zneužívání. Lidé byli zkrátka kvůli nahrávací smlouvě schopni udělat mnoho.

Dokument o P. Diddym na Netlfixu

Jak už jsme psali, rapper a dlouholetý Diddyho rival 50 Cent si na něj dlouhá léta střádal materiály. Nyní je v produkci dokument nejen o Diddyho zvěrstvech, na kterém nyní spolupracuje s Netflixem. Zatím však nebylo stanoveno žádné předběžné datum vydání.

Zdroje: Toma Swoopea – Youtube/First Off In My Opinion, El Periodico, TikTok – témata Jaden Misth, P. Diddy

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.