Nebojí se odhalit ani s 60 na krku. Halle Barry na premiéře nového filmu pózovala ve velmi odvážných šatech ala spodní prádlo

Foto: Charley Gallay/Getty Images for Netflix

Filmy Jednotka všedního nasazení (The Union), o kterém jeho tvůrci říkají, že je dělnickou verzí Bonda, vstoupí na Netflix už 16. srpna. V hlavních rolích se už nyní na premiéře v Los Angeles představili Halle Berry a Mark Wahlberg. Herečce sice už táhne na 60, ale nebála se vyrazit na premiéru v pořádně odvážném outfitu.

V egyptském divadle v Los Angeles měl premiéru nový akční snímek Netlfixu Filmy Jednotka všedního nasazení, ve kterém si společně zahráli Halle Berry a Mark Wahlberg. Akční snímek, o jehož natočení se postaral režisér Julian Farino, je popisován jako dělnický James Bond. Mike (Wahlberg) spokojeně žije svůj jednoduchý život stavebního dělníka v rodném New Jersey, dokud mu do cesty opět nevstoupí jeho bývalá středoškolská láska Roxanne (Berry). Neobjevila se ovšem náhodou, ale cíleně ho vyhledala, jelikož si je vědoma, že právě on je tím pravým mužem, kterého potřebuje.

ČTĚTE TAKÉ: JENNIFER LOPEZ OSLAVILA NAROZENINY VE STYLU BRIDGERTONOVÝCH. JEJÍ HONOSNOU RÓBU ŠILO 40 LIDÍ 3 490 HODIN

Jako členka Unie, což je přísně tajná a trochu neortodoxní vládní agentura, jež dělá špinavou práci pro CIA a FBI, naverbuje Mikea na nebezpečnou zpravodajskou misi v Evropě. Mike je tak vržen do světa špionů a automobilových honiček, během kterých létají jiskry.

Více o filmu Jednotka všedního nasazení jsme psali už dříve zde.

Na premiéře v Los Angeles se v pondělí objevili oba hlavní aktéři i další herci z filmu, který na Netflix dorazí už 16. srpna. Halle Berry, které je už 57 let, vyrazila do společnosti v šatech připomínajících negližé. Na ženu, které táhne na šedesát, ačkoliv na to vůbec nevypadá, je to velmi odvážný krok.

Postavu herečce mohou závidět i mnohé mladší kolegyně. A tak není divu, že se ji bývalá Bond girl rozhodla dát na odiv celému světu. Halle průhledné krajkové černé šaty s dlouhým rukávem, které působily velmi sexy.

TAKÉ JSME PSALI: KAM SE PODĚL MAHONEY Z POLICEJNÍ AKADEMIE? POŘÁD SE VĚNUJE HERECTVÍ, ALE V NOVĚJŠÍCH ROLÍCH BYSTE HO TĚŽKO POZNALI

Po boku Halle se na červeném koberci objevil i její herecký kolega Mark Wahlberg, který si po jejím boku zahrál ve snímku Jednotka všedního nasazení. Premiéry se zúčastnil také režisér Julian Farino. Dále si v akční komedii zahráli Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee a Jackie Earle Haley.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.