Jennifer Lopez oslavila narozeniny ve stylu Bridgertonových. Její honosnou róbu šilo 40 lidí 3 490 hodin

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency via Depositephotos

I zpěvačka a herečka Jnenifer Lopez zřejmě patří mezi fanoušky seriálu Bridgertonovi. Své 55. narozeniny nedávno oslavila v opravdu velkém stylu. V Hamptons totiž uspořádala okázalou party právě ve stylu tohoto oblíbeného seriálu Netflixu.

Jennifer Lopez slavila 55. narozeniny opravdu ve velkém. Uspořádala večírek na téma Bridgertonovi a všechny přítomné uchvátila nádhernými šaty, které byly seriálem inspirovány. Navrhl jí je indický návrhář Manish Malhotra, který je známý svým okázalým stylem.

Šaty se pyšnily složitými detaily, které dokonale doplňovaly téma večírku. Jejich součástí byla objemná viktoriánská sukně a korzet, obojí zdobené vintage brokátem. Zkrátka hotové mistrovské dílo a přehlídka indického řemesla. Šaty totiž ručně šilo 40 zručných řemeslníků a jejich zhotovení zabralo neuvěřitelných 3 490 hodin. Obzvláště nápadným detailem na této velkolepé zdobené róbě byl květinový motiv pečlivě ručně vytvořený z flitrů a více než půl milionu krystalů, dodávající nádech třpytivé elegance.

Zatímco se seriál Bridgertonovi odehrává v období regentství, Malhotra do šatů začlenil některé moderní prvky včetně vysokého rozparku. Tak pro Jennifer Lopez vznikl opravdu jedinečný vzhled, ve kterém vypadala jako královna. (No, kdyby Netflix potřeboval do Bridgertonových novou královnu, ví, kde hledat).

Večírek na téma Bridgertonovi, který se konal několik dní před samotnými narozeninami J.Lo přenesl své hosty do světa záře a pozlátka, přesně tak, jak tomu bývá na těch nejokázalejších plesech ve slavném seriálu Netflixu. Jennifer z této události na svém Instagramu sdílela video, které nabízí pohled do slavnostní atmosféry plné hudby, tance a veselí.

Zdroje: Instagram/Jennifer Lopez, Instagram/Manish Malhotra

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.