Zbytečně odvážná Geislerová nebo Verešová jako netopýr aneb Celebrity ve Varech vyrazily na Moët party

Foto: Herminapress

Jedním z největších večírků na filmovém festivalu v Karlových Varech je bezpochyby Moët party. Známé osobnosti, které jsou na ni pozvané, se opět střídají před objektivy fotografů a pózují s lahví ikonického luxusního šampaňského. Komu to tentokrát slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

Filmový festival v Karlových Varech je plný nejen zajímavých a skvělých filmů, významných zahraničních hostů, ale také večírků. Tím nejhonosnějším je rozhodně akce Moët & Chandon, která nejen zásobuje přítomné dávkami prestižního šampaňského, ale také je dobročinná. Letos akce zvaná Toast for a Cause podpořila nadaci hokejisty Jakuba Voráčka. Ta pomáhá osobám s roztroušenou sklerózou.

Veronika Kašáková

Akce se vždy účastní řada známých osobností a ani letos tomu nebylo jinak. Dorazila například modelka Veronika Kašáková, které oblékla slušivou bílou róbu značky anamé. s dlouhým rukávem. Outfit pak doplnila šperky od Klenoty. Podle eXtra.cz mají hodnotu více jak půl milionu korun.

ČTĚTE TAKÉ: HAVLOVÁ V OHYZDNÉM PYTLI A ŠPERCÍCH ZA 16,6 MILIONU NEBO MAXOVÁ ALA PLAMEŇÁK ANEB MÓDA ZE ZAHÁJENÍ FESTIVALU VE VARECH

Veronika Kašáková na Moët party v Karlových Varech.
Foto: Herminapress

Aňa Geislerová

Moët  party se zúčastnila také herečka Aňa Geislerová, která do třicetistupňových veder oblékla šaty anamé. z veganské kůže s rolákovým výstřihem. Naštěstí nebyly černé, ale i tak netušíme, jak v nich mohla vydržet a ještě se usmívat do objektivů. Za to rozhodně dáváme palec nahoru. Aby toho nebylo málo, měla na rukou navlečené vysoké operní rukavičky. Oproti černému outfitu ze zahajování byl tento výběr poněkud mdlý a myslíme si, že Anina oběť v kůži v tomto vedru byla docela zbytečná. Lépe by se jí určitě trpělo v nějakých krásnějších šatech.

Aňa Geislerová na Moët party v Karlových Varech.
Foto: Herminapress

Petra Nesvačilová

Jako by se snad dámy domluvily. Značka anamé. Je mezi českými celebritami zřejmě velmi oblíbená, protože po ní sáhla i herečka a režisérka Petra Nesvačilová. Ta zvolila dlouhé volné červené šaty s  dlouhými rukávy, které jí velice slušely. Především červená barva jí opravdu svědčí. Nezapomněla ani na kabelku, kterou sladila s vějířem.

Petra Nesvačilová na Moët party v Karlových Varech.
Foto: Herminapress

Hana Vagnerová

O outfit Hany Vagnerové se postarala módní návrhářka Zuzana Kubíčková. Herečka na Moët akci oblékla růžové kalhoty s asymetrickým blejzrem, který působil, jakoby pod ním měla ještě sukni. Zářivý a zajímavý komplet Haně velice slušel. Na nohy pak obula boty z CCC a celek dozdobila šperky Messika.

Hana Vagnerová na Moët party v Karlových Varech.
Foto: Herminapress

Andrea Verešová

Slovenská modelka Andrea Verešová sáhla po červené a zvolila celkem extravagantní outfit. Mini šaty od Jany Pištejové s velmi výraznými rameny a pořádně hlubokým výstřihem byly opravdu výrazné. Verešová v nich byla jako takový červený netopýrek. Na nás už toho bylo trochu moc a nebylo by špatné někde ubrat. Méně je zkrátka někdy více.

TAKÉ JSME PSALI: 7 ČESKÝCH FILMŮ VE VARECH, KTERÉ BYSTE SI NEMĚLI NECHAT UJÍT: MÁDLŮV HISTORICKÝ THRILLER, CITLIVÁ MOZAIKA ZE ŽIVOTA DÍTĚTE I MORD NA STARÉ USEDLOSTI

Andrea Verešová na Moët party v Karlových Varech.
Foto: Herminapress

Lenka Vlasáková

Moc to naopak slušelo herečce Lence Vlasákové. Ta oblékla černé midi šaty bez ramínek s flitry od Lukáše Macháčka a ukázala, že za elegantní dobře oblečenou dámu lze být i bez zbytečných výrazných kreací. Celý outfit krásně doplnily šperky od Klenoty Aurum a skleněné psaníčko od designérky Lindy Procházky.

Lenka Vlasáková na Moët party v Karlových Varech..
Foto: Herminapress

Zorka Hejdová

Moderátorka Zorka Hejdová patřila rozhodně k nejlépe oblečeným dámám večera. V růžových šatech na jedno rameno od Lukáše Macháčka byla nádherná. Róba končící u kotníků byla ozvláštněna vlečkou táhnoucí se z ramene na zem, . Moderátorce navíc skvěle zvýrazňovala perfektní postavu. Luxusní šperky Roberto Coin a zajímavé perlové psaníčko už byly jen třešničkou na dortu.

ČTĚTE TAKÉ: BARTOŠKA VE VARECH PŘIVÍTAL HVĚZDY PÁNA PRSTENŮ I PIRÁTŮ Z KARIBIKU. MEZI DALŠÍMI HOSTY BUDE TAKÉ OSCAROVÝ REŽISÉR NEBO HVĚZDA RIVALŮ DANIEL BRÜHL

Zorka Hejdová na Moët party v Karlových Varech..
Foto: Herminapress

Aneta Vignerová

Velice slušivý a stylový outfit měla také modelka Aneta Vignerová. Bílá košile s výraznými rozšířenými rukávy a o odstín tmavší bílé sako pro ni vybral návrhář Michal Kováčik. V outfitu nádherně vynikly její dlouhé nohy. Černé páskové boty na podpatku pak sladila s černým psaníčkem. Celkový styling doladily šperky Apart.

Aneta Vignerová na Moët party v Karlových Varech.
Foto: Herminapress

Podívejte se i na další outfity:

Zdroje: Instagramy celebrit a návrhářů, eXtra, ProŽeny, PrimaŽeny

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.