Nejkrásnější šaty na Met Gala, které všichni přehlédli, vynesla hvězda Netflixu. Jejich ušití zabralo 1965 hodin

Foto: Dharma Productions

Každý rok se na akci Met Gala předvádějí stylisté, návrháři a celebrity s těmi nejpozoruhodnějšími outfity. Někdo sází na extravaganci, někdo se snaží šokovat a jiný zase oslnit krásou. Tak jako hvězda Netflixu Alia Bhatt, která vynesla ty nejkrásnější šaty večera.

Hvězda dramatické komedie Drahoušci a akčního filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce, Alia Bhatt, která se ve filmu objevila po boku Gal Gadot a Jamieho Dornana, oblékla jeden z nejhezčích outfitů letošního Meg Gala. Tématem letošního ročníku byla Zahrada času (The Garden of Time) a to její květinami poseté sárí, připomínající rozkvetlou louku, rozhodně splňovalo.

Módní časopisy dávaly do popředí známé tváře, když psaly články o róbách, které se na červeném koberci Met Gala objevily. Těmi nejopěvovanějšími byly rozhodně Zendaya nebo Jennifer Lopez. Ale hvězdu Bollywoodu, která není globálně tak známá jako ony, světová média úplně přehlédla.

TAKÉ JSME PSALI: ZENDAYA NA MET GALA NAPROSTO ŠOKOVALA: VE DVOU NEJLEPŠÍCH OUTFITECH VEČERA BYLA DĚSIVÁ I PRUDCE ELEGANTNÍ

Alia Bhatt přitom do Metropolitního muzea umění dorazila opravdu ve velkém stylu. Její mátově zeleném sárí vyšívané hedvábnou nití od indického návrháře Sabyasachiho se vyznačovalo dlouhou dramatickou vlečkou a velkým množstvím výšivek. Zdobily ho květiny a perfektně tak splňovalo zadaný dress code Zahrada času.

Zhotovení tohoto éterického kousku zabralo týmu 163 lidí, mezi které patřili řemeslníci, vyšívačky, umělci a barvíři, přibližně 1965 hodin práce. Jeho barevná paleta vzdává hold kráse přírody a odráží zemi, oblohu a moře.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: ODZBROJUJÍCÍ VZHLED PENELOPE CRUZ NA LETOŠNÍM MET GALA: ČERSTVÁ PADESÁTNICE VYPADALA NAPROSTO DOKONALE

„Nic neztělesňuje tradici a zároveň inovaci tak jako sárí,“ napsala Alia Bhatt v příspěvku z Met Gala na svém Instagramu. Sabyasachi se při výrobě inspiroval indickým dědictvím a použil také vzácné smaragdy, basra perly, turmalíny a vícebarevné safíry. Sárí je pak doplněno sadou šperků Bengal Royal Sabyasachi High Jewellery.

Na Netflixu aktuálně můžete Aliu Bhatt vidět ve filmech Drahoušci (Hodnocení na Kinoboxu 71 %) a Rachel Stoneová: Sázna na Srdce (Hodnocení na Kinoboxu 56 %).

Zdroje: Met Gala, Instagramy Alii Bhatt a Sabyasachiho

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.