Díky nahotě si vydělává ranec a netají se estetickými zákroky. Dnes slaví narozeniny topmodelka Simona Krainová

Eva Lenská
Foto: Falcon / Tomáš Novák

Dnes slaví 51. narozeniny česká topmodelka, moderátorka a také příležitostná herečka Simona Krainová. Na svůj věk vůbec nevypadá, udržuje si postavu třicítky a ráda se jí pyšní nejen na Instagramu. Zahrála si v několika komediích a nafotila řadu prestižních kalendářů. Pózovala pro známé módní magazíny a spolupracovala se slavnými návrháři. Oslavme s ní její narozeniny několika zajímavostmi.

Simona Krainová se narodila 19. února 1973 v Havířově. Po Sametové revoluci odcestovala do Paříže jako modelka. V cizině se rozhodně neztratila. Její tvář zářila na titulních stránkách časopisů Elle, Cosmopolitan, Marie Claire a Maxim. V roce 2001 byla zařazena mezi 50 nejvíce sexy žen světa. Stala se tváří kosmetických značek Biotherm a L’Oreal. Také spolupracovala s Blankou Matragi, Osmanym Laffitou nebo Beátou Rajskou.

Jako herečka debutovala ve filmu Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu (Hodnocení na Kinoboxu 54 %), ale proslavila ji hlavně komedie Byl jednou jeden Polda, která má na Kinoboxu hodnocení 52 %. Objevila se i v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Kapitán Exner. Má starší sestru Yvonnu. Jejím prvním manželem byl moderátor Bořek Slezáček. V roce 2010 se provdala za podnikatele Karla Vágnera ml., syna hudebníka Karla Vágnera. Mají spolu syny Maxe a Bruna.

ČTĚTE TAKÉ: PO ÚTĚKU ZE SEVERNÍ KOREJE CHCE ZÍSKAT STATUS UPRCHLÍKA A POTKÁ ŽIVOTEM ZLOMENOU ŽENU. NA NETFLIX MÍŘÍ KOREJSKÉ DRAMA PLNÉ NADĚJE

Foto: Bioscop

Uspěla i bez vzdělání a nesnáší školu

Úspěchu dosáhla i bez vzdělání. Dokončila pouze základní školu a pak vyrazila do ciziny. O školách si navíc myslí svoje. Nenávidí je. Vadí jí, že děti musí nastoupit do školy příliš brzy. „Já bych to všechno změnila. Děti by měly začít chodit do školy ve dvanácti. Takhle jim ukradneš dětství, jejich spontánnost. Začnou mít povinnosti, zodpovědnost,” uvedla k tomu. Také dodala, že důležitější než vzdělání, je sociální inteligence.

Účet na OnlyFans

Když oznámila, že si zřídila účet na OnlyFans, vyvolala velké pozdvižení. Pustili se do ní snad všichni, média, fanoušci i místní celebrity. Ona si s tím však hlavu nedělala. Vysvětlila, že to udělala proto, že na Instagramu nemůže zveřejňovat umělecké akty, na které je hrdá. Ukazovat tělo je ostatně její práce. Pokud vás zajímá, zda jí to vynáší, tak ano. „Přesné číslo vám určitě neřeknu, ale je to ranec,“ odpověděla, když po ní chtěli znát částku, kterou z OnlyFans vydělá.

Za nahotu se nestydí

Za nahotu se nestydí. Jak to ale vnímají její synové? „Děti ví, že to je součást mé práce. Maminka není žádná pornostar. Bavíme se o všem. Pro mě je nahota absolutně přirozená. Chodím nahá i doma,“ přiznala bez váhání. Její synové vědí i o jejím účtu na OnlyFans. „Kluci ve škole říkali, že jsi na OnlyFans. Řekl jsem jim, že ano a že se mi to moc líbí,“ řekl dle jejích slov jeden z nich.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: POHÁDKA S POŘÁDNĚ HOROROVÝM NÁDECHEM. OČEKÁVANÉ FANTASY OD NETFLIXU MÁ HRŮZU NAHÁNĚJÍCÍ TRAILER

Milovnice sportu

Na svůj věk rozhodně nevypadá. Má tělo pevné jako skála a bez zábran se může ukazovat v plavkách. Není to však zadarmo. Modelka na sobě maká. Má velké štěstí, že miluje sport. Každé ráno hodinu běhá a pak půl hodiny cvičí. Kromě toho ráda plave. Občas zajde i do fitka. Pekáč buchet však mít na břiše netouží. Dává přednost ženské postavě.

Osudoví muži

V Simonině životě se objevilo několik osudových mužů. Před lety si chtěla vzít Sagvana Tofiho, jenže ten nevěrník zároveň chodil i s Darou Rolins, tak mu dala košem. Do Paříže jezdila za Alexem Bougaltem, ale ani s ním to nevyšlo. Provdala se až za Bořka Slezáčka, nicméně manželství vydrželo jen dva roky. Ani hokejista Jiří Hudler nebyl ten pravý. Choval se jako děcko a běhal za prostitutkami. Panem Božským se pro modelku stal teprve Karel Vágner, se kterým má dva syny. Ačkoli ji neokouzlil na první pohled, má jiné přednosti. Je jí věrný a nebojí se jí zastat před rýpaly.

Přiznala úpravy zevnějšku

Invazivní zákroky odmítá, ale netají se tím, že vzhled je pro ženu důležitý. Proto se drobným estetickým úpravám nebrání. Co tedy všechno podstoupila? „Mám za sebou laserovou liposukci. Když jsem porodila svého druhého syna Bruna a bříško mi nešlo dát ani sportem dohromady, hodně mi pomohli v tom, že mi udělali takovou mini liposukci,“ přiznala například. Kromě toho chodí na botox, plazma liftingy a v minulosti měla i prodloužené vlasy. Nejvíc však sází na sport, dobrou životosprávu, hydrataci pleti a kvalitní krémy.

Foto: Bioscop

Zdroj: Šíp, Prima News, Expres, Kondice, Blesk, Aktuálně, iDnes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.