Millie Bobby Brown se stala globální ženou roku. V 19 letech toho dokázala víc, než většina lidí za celý život

Foto: Netflix

Letošní ceny Glamour Women of the Year jsou rozdány. Mezi letošními oceněnými byla také devatenáctiletá herečka Millie Bobby Brown, která ve svých 19 letech dokázala více, než většina lidí za celý život.

Dne 7. listopadu byly rozdány ceny Glamour Women of the Year. Oceněny byly některé z nejpůsobivějších žen na světě včetně Quinty Brunson, Brooke Shields, Mary J. Blige, Geeny Rocero a Selmy Blair. Cenu si však přišly převzít také herečka America Ferrera a herečka známá především jako Eleven ze seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown.

Millie Bobby Brown dokázala ve svých 19 letech více, než většina lidí může doufat, že dokáže za celý svůj život. Je hvězdou úspěšného seriálu Stranger Things a filmového hitu Enola Holmes, který bude mít brzy už třetí pokračování, má vlastní kosmetickou řadu Florence by Mills, je velvyslankyní dobré vůle UNICEF a je zasnoubená s láskou svého života. Zatímco by ji někdo mohl nazvat pouhou dívkou, nyní byla vyznamenána jako globální žena roku.

UŽ DŘÍVE JSME PSALI: VÍTEJTE V ÉŘE MILLIE BOBBY BROWN: V 19 LETECH STIHLA NAPSAT KNIHU, VYDĚLAT MILIONY A ZASNOUBIT SE SE SYNEM HUDEBNÍ LEGENDY

Enola Holmes
Foto: Alex Bailey/Netflix

Ve svém projevu na předávání cen se zamyslela nad svou hereckou cestou i ženami, které ji inspirují, včetně Coco Gauff, Brooke Shields a fotbalistek anglického klubu Lioness Club. Samozřejmě nezapomněla ani na svého partnera Jacoba Bongioviho, syna slavné rockové hvězdy Jona Bon Joviho, který ji na akci doprovodil společně s budoucí tchyní Dorotheou Hurley. I na její adresu mladá herečka pronesla několik slov. „Tolik pro mě znamená, že tu se mnou dnes jsi. Tvá vášeň pomáhat druhým a tvoje humanitární práce mě inspiruje a doufám, že budu alespoň z poloviny ženou, kterou jsi ty,“ zaznělo z jejích úst.

Večer byl věnován oslavám úspěchů a pokroku, kterého letos dosáhly ženy na celém světě. Jde však také o přehlídku nejrůznějších modelů, v kterých hosté tohoto večera dorazí. Ne nadarmo se jmenuje „gamlour“.

ČTĚTE TAKÉ: HEREČKA MILLIE BOBBY BROWN SE ZHROUTILA PŘI NATÁČENÍ STRANGER THINGS. ZACHRÁNIL JI SERIÁLOVÝ KOLEGA

Při této významné příležitosti vyzařovala Millie sofistikovaný půvab v přiléhavých černých saténových šatech od značky Louis Vuitton se zlato-stříbrnou asymetrickou ohlávkou, která nahrazovala náhrdelník. Šaty byly dokonalou kombinací nadčasovosti a modernosti a zároveň zachovaly klasickou siluetu. Vzhled Millie zakončila mohutnými náušnicemi.

Zdroje: Hello!, Glamour, CelebsFirst

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.