Heidi Klum dorazila bez spodního prádla, JLo v luxusní podprsence aneb Celebrity vyrazily na LACMA Art+Film Gala

Z premiéry dokumentu JLo Halftime / Foto: Monica Schipper pro Netflix

Hollywoodská smetánka v sobotu vyrazila na LACMA Art+Film Gala v Los Angeles, slavnostní večer, kde byli oceněni umělkyně Judy Baca a filmař David Fincher. Dorazila řada osobností včetně Jennifer Lopez, Leonarda DiCapria, Pedra Padcala nebo Heidi Klum.

V sobotu 4. listopadu 2023 se v LACMA (Los Angeles County Museum of Art) sešly významné osobnosti z uměleckého, filmového, módního a zábavního průmyslu, aby oslavily oceněnou umělkyni a známou malířku Judy Bacu a režiséra a producenta Davida Finchera, který nyní míří na Netflix se svým novým počinem Zabiják. Ten bude mít na streamovací platformě premiéru už 27. listopadu.

Většina hostů včetně Bena Afflecka, Jennifer Lopez, Salmy Hayek nebo Jessicy Chastain na sobě měla oblečení od značky Gucci, která je partnerem akce. Kreativní ředitel módního domu Sabato De Sarno seděl jako slavnostní spolupředsedající po boku svěřenkyně LACMA Evy Chow a herce Leonarda DiCapria.

Na červeném koberci bylo více hollywoodských hvězd, než jsme mohli za poslední dobu díky probíhající stávce SAG-AFTRA vidět. Kromě již zmiňovaných dorazili také Lily Gladstone, Julia Garner, Billie Eilish, Paris Hilton, Kim Kardashian, Andrew Garfield, Eva Longoria, Lenny Kravitz, Laura Harrier, Ke Huy Quan, Lupita Nyong’o, Keanu Reeves a mnoho dalších.

Eva Longoria na akci oblékla saténové šaty v barvě vaječného likéru, jak tento odstín nazývá sám jeho autor Zuhair Murad. Šaty jsou z jeho kolekce cuture 2023. Není to poprvé, co Eva oblékla šaty od tohoto návrháře, například loni jedněch zazářila na předávání Oscarů.

Herečka Salma Hayek vynesla kovové ombré Gucci šaty s korzetovým živůtkem, které perfektně zvýrazňovaly její útlý pas. Zespoda byly rozšířené do rybího ocasu, což ještě více podtrhávalo siluetu. Část šatů simulovala náhrdelník, takže už nebylo na krk potřeba nic dalšího.

Herečka Jessica Chastain, která se nedávno na Netflixu objevila v dramatu podle skutečné události Dobrá sestra, byla okouzlující v šatech od značky Gucci. Stříbrnou róbu bez rukávů lemovanou stříbrnými třásněmi doplnila výraznými visacími náušnicemi a stříbrnou kabelkou Gucci Jackie 1961.

Jennifer Lopez dorazila společně s manželem Benem Affleckem. Oba dva na sobě měli taktéž modely Gucci. Ben neexperimentoval a oblékl klasický černý smoking. Nechal tak vyniknout svou drahou polovičku, která na sobě měla JLo vyzývavý model skládající se z bronzové podprsenky a průsvitné krajkové sukně s vysokým rozparkem.

Americká herečka Julia Garner, která se proslavila rolí Ruth Langmore v kriminálním seriálu Ozark od Netflixu a držitelka tří cen Emmy a Zlatého glóbu, dorazila v doprovodu manžela Marka Fostera. I ona na sobě měla šaty značky Gucci. Ty se skládaly ze stříbrného živůtku a černé sukně s odvážným rozparkem na boku.

Na akci dorazila i modelka Heidi Klum, která je známá svými výstředními a odvážnými modely. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. Topmodelka doma nechala spodní prádlo a oblékla šaty značky Lever Couture. Róba, která vypadala, jakoby vylezla z vany plné pěny, nebyla po stranách nijak spojena a odhalovala modelčino tělo po celých bocích. Přední a zadní číst šatů byla spojena pouze na ramenou.

Zdroje: Instagramové profily celebrit a návrhářů, LACMA, WWD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.