Stala se matkou v pokročilém věku a botox jí tak změnil obličej, že by se raději neviděla. Dnes slaví narozeniny Cameron Diaz

Film: Prázdniny / Foto: Columbia Pictures Corporation

Herečka Cameron Diaz, kterou na Netflixu můžete vidět například ve filmech Zatím spolu, zatím živí, Vanilkové nebe, Annie nebo Mejdan v Las Vengas, dnes slaví 51. narozeniny. Co jste o oblíbeném Charlieho andílkovi herečce možná nevěděli?

Mix kořenů

Její otec Emilio Diaz, má kubánsko-americké kořeny, matka Billie zase indiánské, italské a německé. Cameron Diaz je tak směsicí mnoha národností.

Malá kostra

Když byla malá, měla přezdívku Skeletor (Kostra), protože byla velice hubená.

Matkou ve 47

Herečka v roce 2020 oznámila narození dcery Raddix a mnohé tím překvapila. Stala se matkou totiž v poměrně pokročilém věku, když jí bylo 47 let. Ale původně o mateřství vůbec nestála. Když jí bylo 41, magazínu Esquire řekla, že být matkou ji nikdy nelákalo. Ovšem názory a priority se mění.

TAKÉ JSME PSALI: Jennifer Aniston nemůže mít děti. Adam Sandler jí proto každý rok vyjadřuje podporu dojemným gestem

Film: Annie / Foto: Sony Pictures Releasing GmbH

Surfařka

Je vášnivou surfařkou. K tomuto sportu se dostala při natáčení Charlieho andílci: Na plný pecky. Ne vždycky šlo však všechno hladce. V roce 2003 si během dovolené na Havaji při surfování zlomila nos.

Cameron a sex

Oblíbeným slovem Cameron Diaz je „sex“. V roce 2011, když fotila pro pánský magazín Maxim, řekla: Sex je můj oblíbený sport. Už jen to slovo je pro mě sexy. Něco na tom je, nemyslíte?“ Ráda sleduje porno. A to zejména při cestování v hotelech. Přiznala to v jedné ze show Jimmyho Kimmela, kde doslova řekla: „I love porn!“

Botox jí změnil obličej

Odmítá botox. V rozhovoru pro ET v roce 2014 řekla, že jednou dostala injekci botoxu, ale výsledek se jí vůbec nelíbil. „Změnilo to můj obličej tak zvláštním způsobem, že bych se raději neviděla. Raději se budu dívat, jak můj obličej stárne, než abych měla obličej, který není vůbec můj,“ řekla. Dokonce napsala knihu o umění stárnout s názvem Longevity Book (Kniha dlouhověkosti), která navazuje na její bestseller New York Times The Body Book (Kniha těla).

ČTĚTE TAKÉ: 6 sexy filmů, které si pustit v podvečer: Nechybí 365 dní ani Padesát odstínů šedi

Zlomené zápěstí

Cameron Diaz se po vydání Charlieho andílků v roce 2000 stala tak trochu akční hvězdou. Mohla si zahrát také v adaptaci Mortal Kombat z roku 1995. Dokonce byla do role obsazeno. Ve filmu si nakonec ale nezahrála, protože se při přípravě na roli zranila – zlomila si zápěstí.

Zdroje: Time, Insider, Factinate, show Jimmyho Kimmela, Maxim, Cinema Blend

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.