Jennifer Aniston nemůže mít děti. Adam Sandler jí proto každý rok vyjadřuje podporu dojemným gestem

Foto: Scott Yamano/Netflix © 2023

Jennifer Aniston se roky potýkala s problémem otěhotnět. Média jí však často osočovala z toho, že nechce mít děti. S pravdou vyšla ven až o mnoho let později. Její filmový kolega Adam Sandler, s kterým si zahrála například ve filmech Vražda v Paříži nebo Vražda na jachtě, jí navíc každý rok na den matek prokáže krásné gesto podpory.

Mít či nemít děti je rozhodnutí každého. Ovšem u celebrity, zejména ženy, pak často v takovém případě přitahují pozornost médií a často e o nich v této souvislosti diskutuje. Minulý rok Jennifer Aniston odhalila, že se ve svých 30 až 40 lety potýkala s problémy s plodností, přičemž se uchýlila k mnoha různým způsobům léčby, aby se pokusila otěhotnět.

Navzdory tomu, že jde o soukromou záležitost, byla různými médii obviňována z toho, že nechce děti, což vedlo ke konci jejích vztahů, včetně manželství s Bradem Pittem. Nyní už je herečce 54 let a dodává, že se jí dostává velké podpory od přátel.

Herec Adam Sandler a jeho manželka Jackie se dokonce uchýlili k takovému gestu, že Jennifer Aniston každý Den matek posílají květiny, aby jí vyjádřili svou podporu.

„Řekla bych, že ve svých 30, 40 letech jsem si prošla opravdu velkými sra**ami. Jenže kdybych si tím neprošla, nikdy bych se nestala tím, kým jsem měla být. Snažila jsem se otěhotnět. Byla to pro mě náročná cesta, cesta k tvoření dětí,“ vysvětlila v magazínu Allure.

Dále vysvětluje, že podstoupila IVF, aby zvýšila své šance na početí a pila čínské čaje, které prý zvyšují plodnost. I když by si přála vědět dříve více o zmražení vajíček, žije nyní sama se sebou v míru a ničeho nelituje.

Zdroje: Allure, NY Post

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.