Francouzská elegance i vykukující bradavky. Takhle se hvězdy oblékly na BRIT Awards 2023

Foto: Marie Etchegoyen/Netflix

V sobotu se do Londýna sjela řada celebrit, aby se zúčastnily 43. ročníku předávání cen BRIT Awards 2023. Na červeném koberci se objevila řada známých osobností včetně hvězd ze seriálu Emily v Paříži. Pojďme se podívat, v čem vyrazily.

Červený koberec byl srolován, což znamená, že BRIT Awards 2023 je oficiálně za námi. Hvězdy se hromadně sjely do londýnské O2 arény, aby se zúčastnily večera, který moderoval komik Mo Giligan. Dorazil Harry Styles, Lizzo nebo herci ze seriálu Emily v Paříži.

Taková akce samozřejmě vyžaduje speciální oblečení. A celebrity nikdy nezklamou! Zpěvačka Lizzo bývá ve svých modelech většinou nepřehlédnutelná. Tentokrát dorazila ve velkolepém sochařském díle Roberta Wuna. Dekadentní šaty s třpytivou nařasenou volnou vypadají velice originálně.

Oproti udílení cen BAFTA, kde se na červeném koberci předvedl v berevném clowncore overalu, Harry Styles tentokrát pro změnu dorazil celý v černém. Sametový oblek se siluetou přesýpacích hodin a velkou květinou u krku mu na zakázku vyrobila Nina Ricci.

TAKÉ ČTĚTE: Reese Witherspoon na premiéře nové romantické komedie okouzlila v šatech připomínajících Pravou blondýnku

Zpěvačka Rina Sawayama na BRIT Awards předvedla jeden z nejodvážnějších modelů.  V průsvitných šatech s kapucí vytvořených z jemně žebrovaného čokoládového úpletu z kolekce Yves Saint Laurent jaro/léto 2023 jí sice prosvítaly bradavky, ale vypadala fantasticky.

Jessie J svým rudým outfitem povznesla těhotenskou módu na zcela novou úroveň. Na červeném koberci zářila v krajkovém kompletu od Brielle doplněném dramatickým tylovým kabátem od britské značky Selezza London. Outfit skvěle doplnila originální kabelka od MaeCassidy.

TAKÉ JSME PSALI: 10 zajímavostí o Sexuální výchově: Herci před natáčením sexuálních scén sledovali pářící se zvířata

Hollywoodská hvězda Salma Hayek se rozhodla následovat gothic styl, který se teď díky seriálu Wednesday stává čím dál větším hitem. Dorazila v černých korzetových šatech s koženou sukní, která vypadala jako přešitý křivák. Model pochází z dílny Alexandra McQueena.

Hvězda seriálu Emily v Paříži Camille Razat, která dorazila po boku svého seriálového kolegy Luciena Laviscounta, vypadala naprosto fantasticky v černých šatech bez ramínek od Roberta Wuna. Róbu ozvláštněnou velkým volánem v pase a vrstvenou skládanou sukní herečka doplnila šperky Chopard. Dokonalá francouzská elegance v podání jedné z nejpopulárnějších francouzských hereček současnosti.

ČTĚTE TAKÉ: Inspirujte se stylovými oufity z Emily v Paříži: Seriál, kde nás baví móda víc, než děj

Zdroj: Instagramy celebrit, Harpers Bazaar

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Radek Koliáš

    Koukám, že i v zahraničí mají masopust a maškary ;oDDD

    1. Marta Kratochvílová

      To tedy :D