Když si herec vezme svoji kadeřnici či instruktorku jógy aneb Celebrity, které si vybraly partnera mimo branži

Eva Pospíchalová
K zemi hleď, Foto: Niko Tavernise / Netflix © 2021

Jaká je asi pravděpodobnost, že se kdy ve svém životě setkáme s některou z našich oblíbených slavných osobností? Nicméně děje se tak. A někdy to nekončí jen jedním setkáním. I obyčejní smrtelníci mají šanci randit s svými idoly, ať už je to princ, slavná herečka nebo zpěvák populární kapely. Které hvězdy našly svoje protějšky mezi lidmi, jako jsme my?

Kdo z nás se někdy nezamiloval do celebrity? I když je nám jasné, že s nimi nikdy randit nebudeme, před spaním se rádi opíjíme představou, jaké by to asi bylo. Komu se ale splnil jeho teenagerovský sen a ulovil top celebritu? Připravili jsme si pro Vás krátký seznam, který vás možná překvapí:

  • Kevin Jonas – Jeden z bratrů Jonasových se zase potkal se svou budoucí ženou Danielle Deleasa na dovolené na Bahamách, kde byla kadeřnicí. Je až neuvěřitelné, že nikdy před tím neslyšela o Jonas Brothers nebo filmu Camp Rock.
  • Lisa Kudrow – Manžel Michel Stern, je francouzský reklamní manažer. Když byla Pheobe v Přátelích těhotná, Lisa ve skutečnosti čekala dítě právě s Michelem.
  • Cynthia Nixon – Hvězda seriálu Sex Ve Městě se v roce 2012 (kdy to v New Yorku bylo umožněno) provdala za aktivistku v oblasti vzdělávání, Christine Marinoni.

ČTĚTE TAKÉ: 10 nejčastějších zaměstnání v romantických komediích. Možná jste si všimli, že se opakují

  • Meryl Streep – Manžel slavné herečky, Don Gummer, je rovněž umělec, a to sochař. Meryl Streep se s ním seznámila v období, kdy truchlila po smrti svého tehdejšího přítele. Nyní jsou spolu již 45 let.
  • Alec Baldwin – Když se hollywoodský herec seznámil s Hilariou Thomas, byla instruktorkou jógy ve studiu v New Yorku.
  • Matt Damon – Matt se svou ženou Lucianou Bozán Barroso seznámil v Miami, kde pracovala jako barmanka.
  • Patrick Dempsey – Populární herec měl rovnou dvě manželky, z nichž ani jedna nepatří ke kolegyním celebritám. V jednadvaceti letech se oženil se svou manažerkou. V roce 1999 se však oženil znovu, tentokrát si vzal svou kadeřnici Jillian Fink, se kterou žije dodnes.
  • Princ William – Nejoblíbenější britský pár se potkal na univerzitě St. Andrews. Kate Middleton v té době studovala umění. Aby toho neměla na vysoké málo, stala se spolubydlící následníka trůnu. Dvojice se spřátelila, ale po dvou letech se mezi nimi začalo vyvíjet něco víc!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Umělá inteligence ničí vztahy a mění tváře partnerů při nevěře: Světově první reality show tohoto druhu všechny pořádně zmate

Zdroj: Stars Insider, People, Wikipedia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.