Hvězdy Bridgertonových a Stranger Things na festivalu v Benátkách oslnily svými róbami

Foto: Liam Daniel / Netflix

Letos se v Benátkách koná už 79. ročník filmového festivalu a jako vždy na něj dorazila řada známých osobností. Mezi nimi i několik hvězd Netflixu. Nechyběly hvězdy Stranger Things a Bridgertonových.

Sadie Sink

Herečka Sadie Sink, kterou můžete znát ze seriálu Stranger Things jako Max, dorazila na 79. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách v levandulově fialových šatech od Alexandra McQueena, které jsou na hony vzdálené osmdesátkovým outfitům, které nosí tato mladá hvězda v seriálu Netflixu.

Sadie se zúčastnila premiéry filmu The Whale, ve kterém hraje po boku Brendana Frasera. Film, který režíroval Darren Aronofsky a napsal Samuel D. Hunter, sleduje příběh otce a dcery, jež se k sobě po letech odloučení snaží znovu najít cestu. Fraser ve filmu hraje otce Sadie, který se po ztrátě svého protějšku potýká s přejídáním.

Simone Ashley

V Benátkách se objevila i hvězda Bridgertonových Simone Ashley, která se po červeném koberci na filmovém festivalu v Benátkách prošla v nádherném červeném souboru Armani Privé, archivním pokladu Giorgia Armaniho z roku 2013. Jasně červený outfit obsahoval top bez ramínek a sukni s vysokým pasem.

Na úžasné snímky z festivalu reagoval i její herecký kolega a seriálový partner Jonathan Bailey, který si neodpustil komentář k fotce na hereččině Instagramu, v kterém stálo: „ViscountYES“.

Zdroje: IG, Grazia Magazine, Hindustan Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.