Přestalo mu bít srdce. Aby si Jean-Louis zachránil život, musí vyfotit vaginu své matky

Eva Lenská
Foto: StudioCanal

Francouzské komedie jsou oblíbené a Netflix vsadil na další. Jmenuje se Původ světa a má netradiční a maličko lechtivý námět. Hlavní hrdina stojí před naprosto nečekanou výzvou!

Na Netflix míří francouzská komedie z roku 2020, která se v originále jmenuje L’Origine du monde. Jde o režijní debut Laurenta Lafitta, jenž svůj film natočil podle stejnojmenné hry Sébastiena Thierryho a také se obsadil do hlavní role.

Příběh je velmi nápaditý a slabším povahám může způsobit šok. Každopádně je k popukání. Dvaačtyřicetiletý Jean-Louis (Laurent Lafitte) žije v nádherném bytě a je 17 let ženatý s Valérií (Karin Viard). Často se vídá se svým nejlepším přítelem, veterinářem Michelem (Vincent Macaigne).

Jednoho dne na něj padne prokletí: záhadně mu přestane bít srdce, ale kupodivu je stále naživu. Nejprve to probere s přítelem, ale pak dá na radu své ženy a navštíví guru Margaux (Nicole Garcia), která mu řekne něco neuvěřitelného. Pokud chce přežít, musí sehnat fotografii vaginy své matky (Hélène Vincent), se kterou už nějakou dobu nemluví.

Hlavní hrdina opravdu stojí před velkou výzvou! S pomocí manželky a kamaráda se snaží splnit požadavek Margaux a přemlouvá matku například k nafocení aktů nebo ke gynekologické prohlídce. Povede se mu splnit tento absurdní úkol? Zachrání si krk? Odpověď vám přinese 98 minutový snímek.

Komedii Původ světa najdete na Netflixu od 29. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.