Netflix uvede komedii ze světa, kde vládnou ženy. Hlavní role obsadí Rasamund Pike a Sacha Baron Cohen

Karolína Oehmová
Foto: Netflix / Seacia Pavao

Už podle názvu Ladies First je zřejmé, že v této novince budou dominovat ženy a pořádná dávka humoru. V hlavních rolích se představí Sacha Baron Cohen a Rosamund Pike. Komedie je zatím ve fázi příprav, ale už teď můžeme nastínit, na co se můžete těšit.

Ladies First je připravovaný originální komediální film od Netflixu, který režíruje Thea Sharrock, známá například pro úspěšný film Me Before You s Emilii Clarke. Zatímco v tomto zmiňovaném filmu na konci nezůstalo jediné dívčí oko suché, tady se zřejmě žádných slz nedočkáme. Sacha Baron Cohen jakožto hlavní postava s pověstí sukničkáře se totiž probudí v paralelním světě, kterému dominují ženy. V tomto světě je potvrzenou herečkou Rosamund Pike, která je známá z úspěšného dramatu Zmizelá.

Sacha Baron Cohen (The Spy)
Foto: Netflix

Kdo je Sacha Baron Cohen a Rosamund Pike?

Sacha Baron Cohen je známý svými komediálními filmy, a to zejména postavami Borat, Ali G a Bruno. Z repertoáru Netflixu si zahrál v historickém dramatu Chicagský tribunál (The Trial of the Chicago 7) a ve špionážní minisérii The Spy.

Rosamund Pike se nejvíce proslavila svým skvělým výkonem v roli Amy Dunne ve filmu Zmizelá. Zahrála si také v bondovce Dnes neumírej (Die Another Day) Bond girl nebo Jane Bennet v Pýše a předsudku. Nedávno jste ji mohli vidět v komediálním dramatu Saltburn.

Kdy se film objeví na Netflixu?

Film Ladies First je stále ve fázi příprav a v současné době nejsou uvedena žádná data natáčení. Ale vzhledem k tomu, že příběh vyšel z per Katie Silberman, Natalie Krinsky a Cinco Paul, tak se určitě máme na co těšit. Komedii produkuje Lizy Chasin a momentálně její nejnovější film na Netflixu je romantické drama Lonely Planet s Liamem Hemsworthem.

Zdroje: What´s on Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.