Jennifer Lopez chystá další film pro Netflix. Po akčňáku a sci-fi se opět vrací k žánru, který jí jde nejlépe

Eva Lenská včera
Foto: Monica Schipper/Netflix

Ačkoli nemá štěstí v lásce, jako herečka je Jennifer Lopez stále žádaná a úspěšná. Evidentně jí to sluší nejen na filmovém plátně, ale i na Netflixu, neboť pro něj natočí další film. Po jejím boku stane sympatický herec a držitel dvou cen Emmy Brett Goldstein.

Jennifer Lopez a Brett Goldstein si spolu tentokrát zahrají v romantické komedii s názvem Office Romance. Zajímavé je, že o tento film se vedla válka, kterou ale Netflix vyhrál. Kromě zmíněných hlavních hvězd má ve snímku hrát i několik velmi dobrých herců. Scénář mají na svědomí Goldstein a Joe Kelly.

Goldstein a Lopez budou mít do natáčení Office Romance co mluvit i jako producenti. Budou tak spolupracovat s Aaronem Ryderem, Andrewem Swettem, Elaine Goldsmith-Thomas a Bennym Medinou. Výkonnou producentkou filmu je Courtney Baxter z Nuyorican Films.

Produkční společnost Nuyorican Productions, kterou založila Lopez s Medinou, uzavřela s Netflixem dlouholetou smlouvu na celovečerní filmy, televizní seriály a další obsah s důrazem na projekty, které podporují nadané herečky, scenáristky a filmařky.

ČTĚTE TAKÉ: NOVÉ SCI-FI O OŠKLIVOSTI SI PODMANILO NETFLIX. PODLE DIVÁKŮ VŠAK PŮSOBÍ VYČPĚLE A ZAVÁNÍ LAJDÁCTVÍM

Foto: Apple TV+

Lopez nedávno zabodovala na filmovém festivalu v Torontu sportovním snímkem Unstoppable. Ten pojednává o americkém zápasníkovi Anthonym Roblesovi, který se stal šampiónem i přesto, že se narodil jen s jednou nohou. Na Rotten Tomatoes má film skvělé hodnocení 74 %. Lopez v něm hraje Roblesovu matku Judy. Goldstein zase v Torontu představil svůj nejnovější film All of You, který má na Rotten Tomatoes hodnocení 85 %.

Kromě dokumentu Jennifer Lopez: Poločas, natočila herečka pro Netflix také filmy Matka a Atlas. Thriller Matka se dostal na seznam TOP 10 nejsledovanějších anglicky mluvených filmů na Netflixu všech dob. Dobrodružné sci-fi Atlas se rovněž probojovalo do první desítky v 93 zemích.

Jak se těmto filmům vedlo u nás? Matka má na Kinoboxu průměrné hodnocení 53 % a Atlas je na tom s hodnocením 58 % o něco lépe. Přesto se oba filmy v Česku dostaly do TOP 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu. Věříme tedy, že i připravovaná romantická komedie Office Romance přinese Netflixu, Lopez i Goldsteinovi úspěch.

Zdroj: Deadline, Wikipedie, Rotten Tomatoes, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.