Konečně pořádný akčňák: Na Netflix dorazí nová korejská akční komedie s hromadou luxusních bitek

Eva Lenská
Foto: Netflix

Máte-li chuť na akční krimi komedii, těšte se na jihokorejskou novinku s názvem Pan černý pás (Officer Black Belt), která snad bude lepší než akčňáky, které Netflix poslední dobou produkuje. Netflix slibuje spoustu akce i řádnou dávku bojových umění. O napětí a humor také prý nebude nouze. Tak uvidíme.

Lee Jung Do (Kim Woo Bin) rozváží jídlo pro restauraci svého otce. Vypadá jako obyčejný mladý muž, který rád hraje videohry se svými kamarády v internetových kavárnách a povídá si s přáteli u skleničky. Přesto je zázračným talentem v bojových uměních. Dosáhl nejvyššího stupně v taekwondu, kendó a judu. Když vidí někoho v nesnázích, bez váhání mu pomůže.

ČTĚTE TAKÉ: NENÍ NIC HORŠÍHO NEŽ ZTRATIT DÍTĚ. NA NETFLIX MÍŘÍ TEMNÝ PSYCHOLOGICKÝ THRILLER. Z JEHO TRAILERU JDE MRÁZ PO ZÁDECH

Pan černý pás
Foto: Netflix

Jednoho dne náhodou spatří, jak na policistu útočí muž s monitorovacím náramkem, a zachrání ho. Poté dostane nabídku, aby zraněného policistu nějakou dobu zastupoval. Jeho partnerem se stane probační úředník Kim Sun Min (Kim Sung Kyun), jenž má na starosti násilníky, kteří jsou v podmínce. Oba tak společně bojují proti zločinu a využívají naplno všechny své schopnosti.

Snímek o délce 107 minut se určitě bude líbit těm, které nadchl i akční seriál Čmuchalové (Bloodhounds), který má na ČSFD hodnocení 80 %. Mají totiž stejného režiséra — Jasona Kima. Upoutávka plná bitek navíc dokazuje, že o akci a bojová umění skutečně nebude nouze. Navíc nebude chybět ani špetka humoru, a jelikož se herec Kim Woo Bin skutečně věnuje boxu a bojovým uměním, bude to o to autentičtější.

Akční komedii Pan černý pás si budete moci pustit na Netflixu 13. září.

Zdroj: ČSFD, Netflix, India Today

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.