Připravte si kapesníčky, Florence Pugh a Andrew Garfield v novém filmu zažijí pořádné romantické drama. Trailer slibuje slzy i obrovskou chemii

Tereza Pulgretová
Foto: A24

Důkaz o tom, že láska přijde, když to člověk nejméně čeká, přinese na podzim nový snímek We Live in Time. Film odvypráví romantický příběh, jehož hlavním motivem je čas, kterého máme všichni pouze omezené množství. Své o tom ví i hlavní hrdinové Tobias a Almut v podání herečky Florence Pugh a Andrew Garfielda. Už trailer ke slibnému kousku podzimní filmové sezony naznačuje, že by si diváci měli ke sledování připravit pořádnou zásobu kapesníků.

Když aspirující šéfkuchařka Almut (Florence Pugh) srazí autem rozvedeného mládence Tobiase (Andrew Garfield), ještě netuší, že jim oběma toto překvapivé shledání obrátí svět vzhůru nohama. Nejen, že se do sebe bezhlavě zamilují, ale stráví spolu také kus života protkaný nejrůznějšími nástrahami, díky kterým se naučí vážit si maličkostí a přítomného okamžiku.

PSALI JSME: NADĚJE NA OSCARA? ANDREW GARFIELD EXCELUJE V MUZIKÁLU TICK, TICK… BOOM!, KVŮLI KTERÉMU SE NAUČIL I ZPÍVAT

Připravovaný snímek režiséra Johna Crowleyho s názvem We Live in Time slibuje romantickou podívanou o love story s možná až příliš přesným odrazem problémů, které lidé řeší i v realitě. Vypadá to tedy, že žádných přeslazených a těžko uvěřitelných scén se tentokrát nedočkáme. Ukázka, kterou filmaři nedávno vypustili ven, odhaluje, že se páru narodí dcera, a dává také nahlédnout za oponu jejich několikaletého vztahu.

Nestává se příliš často, že už trailer vzbudí takové emoce, jako se to podařilo právě tvůrcům této novinky. Mezi Pugh a Garfieldem očividně panuje obrovská chemie, což bylo ostatně vidět už při předávání Oscarů 2023, kde společně vyhlásili cenu za Nejlepší scénář. Fanouškovská srdce pak zaplesala ještě několikrát, když se na sociálních sítích objevily fotky z natáčení očekávaného filmu. Někteří dokonce spekulovali, zdali se duo nedalo dohromady i mimo kamery.

ČTĚTE TAKÉ: DIVÁCI JSOU U VYTRŽENÍ. NETFLIX MLUVÍ O POKRAČOVÁNÍ SERIÁLU KORUNA O BRITSKÉ KRÁLOVSKÉ RODINĚ

Scénář k dojemnému příběhu napsal Nick Payne, jenž se podílel například na jednom z nejoblíbenějších seriálu Netflixu Koruna. Jako výkonný producent se po boku dalších tvůrců zapojil také známý herec Benedict Cumberbatch. Film vydá studio A24, které je profláknuté pro kvalitní a promakané artové kousky. O datu uvedení We Live in Time v tuzemských kinech zatím nejsou žádné informace, na zámořských plátnech se snímek objeví 11. října. Premiéru si odbude v září na filmovém festivalu v kanadském Torontu.

Zdroje: Vanity Fair, ČSFD, Variety, YouTube, A24, Instagram

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.