Rebel Ridge: Nadějný akční thriller ve stylu Ramba míří na Netflix. Trailer slibuje drsné střílečky i rvačky

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří další thriller, který zkoumá korupci a morálku. Slibuje, že přinese spoustu napětí i akce. Režisérem novinky s názvem Rebel Ridge je Jeremy Saulnier, který natočil například vcelku vydařený horor Green Room. Tentokrát se ale zaměří na zkorumpované policajty a boj proti nim.

Bývalý mariňák Terry Richmond (Aaron Pierre) přijíždí do městečka Shelby Springs s prostým, ale naléhavým úkolem – složit kauci za svého bratrance a zachránit ho před hrozícím nebezpečím. Když se však Terryho životních úspor neprávem zmocní strážci zákona, je nucen postavit se proti místnímu policejnímu náčelníkovi Sandymu Burneovi (Don Johnson) a jeho bojovně naladěným policistům.

ČTĚTE TAKÉ: TRAPNÉ PITVOŘENÍ, KTERÉ Z MUŽŮ DĚLÁ ŠOVINISTICKÁ PRASATA, TVRDÍ DIVÁCI O KOMEDII S LANGMAJEREM A POLÍVKOVOU. TA TEĎ MÍŘÍ NA NETFLIX

Nečekaného spojence najde v soudní úřednici Summer McBride (AnnaSophia Robb), a tak se oba zapletou do hluboce zakořeněného spiknutí v odlehlém městečku. Jakmile se situace změní ve smrtonosnou, musí Terry využít své tajemné minulosti, aby zlomil vliv policie na místní komunitu, zjednal spravedlnost pro svou vlastní rodinu a ochránil přitom Summer.

Jak už bylo řečeno, napínavý thriller o délce 131 minut natočil americký režisér a scenárista Jeremy Saulnier. Do dalších rolí byli obsazeni James Badge Dale, James Cromwell, Emory Cohen, Brannon Cross a Rhonda Johnson Dents. Natáčelo se především v Louisianě. Trailer nabízí divoké honičky, smrtící střílečky i nemilosrdné rvačky. Milovníci akce se mají na co těšit.

Akční thriller Rebel Ridge má na Netflixu premiéru 6. září.

Zdroj: Netflix, Wikipedia, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.