Nejhorší film za poslední roky, kde Efron a Kidman vypadají jako vytvoření AI. Nová komedie Netflixu u diváků naprosto propadla

Foto: Tina Rowden/Netflix © 2024

Na Netflix v pátek dorazila rodinná komedie Rodinná aféra (A Family Affair) se Zacem Efronem a Nicole Kidman v hlavních rolích. Už před svým uvedením si získala poměrně dosti pozornosti kvůli hercům, z jejichž botoxu v traileru nemohli diváci spustit oči. Nakonec to však bylo bohužel to jediné, co na ní zaujalo.

V roce 2022 režisér Richard LaGravenes v Atlantě natáčel romantickou komedii Rodinná aféra, jejíž uvedení bylo naplánováno na nadcházející rok. Bohužel si tehdy snímek stejně jako další čtyři filmy, mezi kterými byla například i Mladá dáma, vytáhl Černého Petra a premiéra byla odložena. Začátkem letošního roku to vypadalo, že se romantická komedie jako poslední z odložených filmů dočká svého uvedení v listopadu. Do hry však opět zasáhl Netflix, který sice premiéru opět posunul, ale k radosti diváků už na červen. A toho nakonec také dostál.

TAKÉ JSME PSALI: 7 NOVINEK UPLYNULÉHO TÝDNE NA NETFLIXU: DRSNÉ DRAMA PODLE SKUTEČNOSTI NEBO KOMEDIE, VE KTERÉ JEN TĚŽKO SPUSTÍTE OČI Z BOTOXU HLAVNÍCH POSTAV

Romantická komedie Rodinná aféra vypráví o dívce, která bývala asistentkou Chrise Colea, náročného a zženštilého narcisty, jenž měl to štěstí, že se stal filmovou hvězdou. Protože se na ní práce pro tohohle šíleného blázna začala negativně projevovat, rozhodla se dále netrpět a podala výpověď. Nečekala však, že se playboye ve svém životě jen tak nezbaví, protože si s ním její ovdovělá matka začala románek.

Už z traileru k filmu měli diváci rozporuplné reakce. Především šlo o vzhled hlavních představitelů Zaca Effrona a Nicole Kidman i o jejich věkový rozdíl. I tak však filmu dávali šanci. Poté, co se po pátečním vydání filmu na Netflixu však začaly objevovat první recenze, bylo jasné, že botox je zřejmě bohužel to jediné, co diváky na filmu zaujalo.

„Kdybych tomu mohla dát nula hvězdiček, dala bych je. Tohle byl nejhorší film, který jsem za poslední roky viděla,“ píše jedna z divaček na globální hodnoticí platformě Rotten Tomatoes, kde si od publika film získal zatím pouhých 33 %.

TAKÉ JSME PSALI: NAPĚTÍ, ŽE BY SE DALO KRÁJET: DŮCHODCI PIERCE BROSNAN A HELLEN MIRREN BUDOU V NOVÉ DETEKTIVCE ŘEŠIT ZÁHADNÉ VRAŽDY

Nicole Kidman a Zac Efron v komedii Rodinná aféra
Foto: Tina Rowden/Netflix © 2024

Ani filmoví kritici k němu nebyli příliš shovívaví. Udělili mu sice o poznání lepší průměrné hodnocení, 48%, ale i tak byli spíše kritičtí. Podle Natea Adamse z The Only Critic je to přesně ten film, u kterého můžete dělat domácí práce a skládat prádlo a nemusíte se bát, že vám něco důležitého unikne.

Pod trailerem na oficiálním YouTube kanále Netflixu se pak objevují komentáře jako „amatérské herecké výkony“, „nudný film“ nebo spousta narážek na vzhled Efrona a Kidman. Někteří si dokonce myslí, že vypadají jako vytvoření umělou inteligencí.

Nicole Kidman a Zac Efron v komedii Rodinná aféra
Foto: Tina Rowden/Netflix © 2024

Zdroje: Rotten Tomatoes, YouTube/Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.