Harry a Meghan budou točit romantický film, který připomíná jejich životy. Využijí i smrt princezny Diany

Foto: Office of the Governor-General, Mark Tantrum, 2018 www.marktantrum.com Nahrál Engelberthumperdink https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Official_calls_and_evening_reception_for_TRH_The_Duke_and_Duchess_of_Sussex_%281%29.jpg via Wikimedia Commons (cut)

Princ Harry a Meghan Markle prostřednictvím své společnosti Archewell Productions zakoupili práva na bestseller Meet Me at the Lake. S Netflixem pak budou spolupracovat na zfilmování příběhu.

Mluvčí Penguin Random House v pondělí Forbesu potvrdil, že Meghan Markle a princ Harry zakoupili práva k úspěšnému kanadskému románu Meet Me at the Lake od Carley Fortune, který vyšel 2. května 2023 a okamžitě se stal bestsellerem. Hned v prvním týdnu se ho prodalo 37 tisíc kusů a po dobu dvou týdnů se držel v žebříčku první desítky New Yorks Times. Společně s Netflixem Archewell Productions vytvoří adaptaci příběhu, který sdílí několik podobností s jejich vlastním životem.

Autorka bestselleru New York Times uvedla, že je ze spolupráce s Netflixem a Archewellem nadšená. Její román vypráví příběh Willa a Fern, kteří se náhodou setkají a stráví spolu den v Torontu. Slibují, že se setkají o rok později – ale Will se neukáže. O několik let později vede Fern matčino letovisko u jezera, když se z ničeho nic objeví Will. Může mu věřit, a co skrývá?

Román se zabývá tématy traumatu z dětství, včetně ztráty rodiče při autonehodě, problémů s duševním zdravím a poporodními depresemi. Vše se velmi podobá tomu, co si prožili Harry a Meghan během svých životů. Ztrátu rodiče při autonehodě si například zažil Harry, když zemřela jeho matka princezna Diana. O poporodních depresích zase Meghan otevřeně hovořila v roce 2021 s Oprah Winfrey. Příběh e navíc odehrává poblíž Toronta, kde Meghan žila, když začala chodit s Harrym.

Ani dramatu Meghan a Harryho se však nevyhnou problémy týkající se stávky scenáristů a herců, která v Hollywoodu stále ještě probíhá. 

Zdroj: Forbes, New York Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.