Corey Mylchreest z Královny Šarloty a Sofia Carson ze Zranitelných srdcí natočí pro Netflix film podle románu, který vyšel i v češtině

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Oblíbili jste si Coreyho Mylchreesta z dobového seriálu Královna Šarlota a milujete i úspěšný snímek Zranitelná srdce se Sofií Carson? Pak se můžete těšit, že tyto dva potkáte znovu, a to dokonce v jednom filmu. Netflix nedávno potvrdil jejich obsazení.

Netflix se opět snaží zaujmout známými tvářemi. Tentokrát si vybral Coreyho Mylchreesta, jenž ztvárnil šíleného krále Jiřího v seriálu Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových (Queen Charlotte: A Bridgerton Story) a Sofii Carson, která diváky okouzlila jako zpěvačka Cassie, jež bojuje s cukrovkou i láskou v romantickém snímku Zranitelná srdce (Purple Hearts).

Oba tituly Netflixu měly u diváků velký úspěch. Film Zranitelná srdce si na Kinoboxu vysloužil hodnocení 72 % a seriál Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových dokonce 73 %. Je tedy jisté, že divákům se bude spojení Mylchreest a Carson líbit.

ČTĚTE TAKÉ: LOŇSKÝ FILMOVÝ HIT, KTERÝ NADCHL DIVÁKY, MÍŘÍ NA NETFLIX. JE TO JÍZDA A POCTA ZLATÉMU VĚKU HOLLYWOODU, TVRDÍ V RECENZÍCH

Foto: Hopper Stone/Netflix

Na co se můžeme těšit? Na filmovou adaptaci románu Můj oxfordský rok (My Oxford Year) od spisovatelky Julie Whelan, který vyšel v roce 2018 i v češtině. Carson ztvární Annu, ambiciózní mladou Američanku, která se rozhodla nastoupit na Oxfordskou univerzitu, aby si splnila svůj dětský sen. Svůj život má plně pod kontrolou, dokud nepotká okouzlujícího a sebevědomého muže (Mylchreest), který zásadně změní její život.

Režii filmu si vzal na starost režisér Iain Morris, na scénáři se podílely Savion Einstein a Allison Burnett. Výkonnou producentkou se stala Caroline Levy. Produkce se ujala Temple Hill Entertainment.

Zdroj: Deadline, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.