Vypadá to, jako by oba měli transplantovaný obličej. Upoutávka na nový film Zaca Efrona a Nicole Kidman vyvolala rozruch

Foto: Tina Rowden/Netflix © 2024

Zac Efron a Nicole Kidman se už 28. června objeví na Netflixu s novou romantickou komedií Rodinná aféra (A Family Affair). Z traileru však měli diváci velmi rozporuplné reakce. Zvláštní jim přišel nejen věkový rozdíl mezi herci, ale i jejich vzhled.

V roce 2022 režisér Richard LaGravenes v Atlantě natáčel romantickou komedii Rodinná aféra, jejíž uvedení bylo naplánováno na nadcházející rok. Bohužel si tehdy snímek stejně jako další čtyři filmy, mezi kterými byla například i Mladá dáma, vytáhl Černého Petra a premiéra byla odložena. Začátkem letošního roku to vypadalo, že se romantická komedie jako poslední z odložených filmů dočká svého uvedení v listopadu. Do hry však opět zasáhl Netflix, který sice premiéru opět posunul, ale k radosti diváků už na červen. A toho nakonec také dostojí. Film bude mít premiéru 28. června.

ČTĚTE TAKÉ: V PRAZE SE NATÁČELA VELKOLEPÁ DOBRODRUŽNÁ KOMEDIE S JEANEM RENO VE STYLU JUMANJI. UŽ BRZY SE OBJEVÍ NA NETFLIXU

Romantická komedie Rodinná aféra bude pojednávat o dívce, která bývala asistentkou Chrise Colea, náročného a zženštilého narcisty, jenž měl to štěstí, že se stal filmovou hvězdou. Protože se na ní práce pro tohohle šíleného blázna začala negativně projevovat, rozhodla se dále netrpět a podala výpověď. Nečekala však, že se playboye ve svém životě jen tak nezbaví, protože si s ním její ovdovělá matka začala románek. Více jsme o filmu psali zde.

Chrise Colea si ve filmu Rodinná aféra zahrál Zac Efron a matku, která se do něj bezhlavě zamiluje, pak ztvárnila Nicole Kidman. Už to, že je mezi herci dvacetiletý rozdíl, přišlo fanouškům poněkud zvláštní a značně to komentovali na sociálních sítích. V hlavě jim ležely především jejich milostné scény a to, že mezi herci necítí žádnou chemii.

Co ale diváky rozčarovalo ještě víc, byly obličeje herců. Někteří na YouTube kanále Netflixu pod trailerem k filmu zmiňovaly, že je šílené, jak mají oba opravené obličeje a vypadají díky tomu téměř stejně staře. Jeden dokonce vtipkoval, zda mají stejného plastického chirurga.

PSALI JSME TAKÉ: KVÍZ: POZNÁTE NEJPOPULÁRNĚJŠÍ ROMANTICKÉ FILMY JEN PODLE FOTKY?

Rodinná aféra - Zac Efron a Nicole Kidman
Foto: Netflix

Jiný uživatel zase napsal, že se Zac Efron začíná podobat Johnovi Cenovi, další, že Kenovi z Barbie, ale tomu gumovému a někdo ho zase přirovnal k pohyblivé voskové figuríně Davida Hasselhoffa.

„Kidman a Efron jsou oba dobří herci, ale upřímně řečeno, všechny operace jejich obličejů jen ztěžují sledování,“ vyjadřuje se jeden z diváků také pod trailerem a další píše: „Oba jejich horní pysky jsou tak rušivé, že ani nedokážu zhlédnout trailer, aniž bych o tom napsala.”

A komentáře řešící jejich vzhled nevynechali ani uživatelé na Instagramu. „Vše, co vidím, je botox, kyselina hyaluronová a obličeje, které sotva vydávají výraz,“ stojí v jednom z nich a další uvádí: „Zac a Nicole vypadají, jako by měli transplantovaný obličej.”

TAKÉ JSME PSALI: JEDEN Z NEJLEPŠÍCH FILMŮ ROKU, ŘÍKAJÍ DIVÁCI O NOVÉ AKČNÍ KOMEDII NETFLIXU. GLEN POWELL V NÍ STŘÍDÁ MASKY ZABIJÁKŮ JAKO O ŽIVOT

Zac Efron a Nicole Kidman spolu flirtují ve filmu Rodinná aféra
Foto: Tina Rowden/Netflix © 2024

Zdroje: YouTube/Netflix, Netflix Media Center, Instagram/JoeyKing, TudumDigital SpyScreenRant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.