Zoufalý otec udělá vše, aby zachránil své děti. na Netflix míří pořádně napínavý thriller, ve kterém půjde o minuty

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Na Netflix už brzy vstoupí italský mysteriózní thriller Zmizely v noci (Vanished into the Night/Septimo), který je noční můrou všech rodičů. Diváci budou sledovat nejen boj otce s pohnutou minulostí, jak se zoufalé snaží zachránit děti, ale i podivné chování matky, jež umí lidem pěkně zamotat hlavu.

Netflix uvede mysteriózní thriller Zmizely v noci, o jehož vznik se postaral režisér Renato De Maria, který se převážně zaměřuje na temnější žánry. Příběh se soustředí na manželský pár, který po těžkém rozvodu svádí boj o opatrovnictví.

Elena je americká psychiatrička, která se přesunula do Itálie kvůli lásce. Přestože je Pietro muž s pohnutou minulostí, vzala si ho a porodila mu dvě děti. Jelikož se jejich sen přeměnit odlehlý statek na hotel rozplynul, brzy následoval rozvod. Jedné noci ovšem jejich děti zmizí, zatímco jsou s Pietrem na statku. Přestože je otec všude hledá, nenachází je, a musí proto kontaktovat Elenu, s níž vede spor o opatrovnictví.

Jakmile se Elena na statek dostane, zmizení dětí mu zuřivě vyčítá. Následuje telefonát, ve kterém se dozví, že děti byly uneseny a pokud je chtějí získat zpět, budou muset do 36 hodin zaplatit 150 tisíc eur v hotovosti. Eleně je vše okamžitě jasné, únosci jsou lichváři, u kterých se Pietro zadlužil, aby se marně pokusil zrealizovat jejich společný sen.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: NEJHORŠÍ ČERVNOVÉ NOVINKY NA NETFLIXU: BOTOXOVÁ ROMANCE, KATASTROFÁLNÍ AKČŇÁK S JESSICOU ALBA NEBO NOVÉ DNO S 12% HODNOCENÍM

Zmizely v noci
Foto: Netflix

Protože ani jeden z nich takový obnos peněž nemá, je Pietro nucen obrátit se na Nicolu, starého přítele, který mu nabídne dohodu. Dá mu potřebné peníze, ale výměnou za to chce, aby ještě té noci Pietro odjel na ostrov vzdálený pouhé tři hodiny cesty, kde od obchodních partnerů získá drogy a přiveze mu je zpět. Nicolo pro svůj obchod potřebuje nové tváře a Pietro se zdá být pro tento účel ideální. Zoufalý otec souhlasí a uprostřed noci se vydává na bláznivé dobrodružství, z něhož ráno za svítání jen zázrakem vyvázne živý.

Když se vrátí za Elenou, zjistí, že situace je úplně jiná než ta, kterou opustil před hodinami. Zdá se, že nic neodpovídá realitě, lidé se chovají absurdně, převážně Elena. Pietro si začne myslet, že se zbláznil, ale nemá čas nad tím přemýšlet. Čas běží.

PSALI JSME TAKÉ: KDYŽ VÁS U SLEDOVÁNÍ NETFLIXU POŘÁDNĚ MRAZÍ A KUDLA SE VÁM SVÍRÁ V KAPSE: 6 DĚSIVÝCH PŘÍBĚHŮ UNESENÝCH OSOB, KTERÁ SI PROŽILA MUKA

Zveřejněný trailer je plný scén, které vytvářejí napětí a očekávání toho, co přijde. Vypadá to, že Pietro skutečně někomu dlužil peníze. Když děti zmizí, sama Elena ho přiměje, aby kontaktoval Nicola. Je to velice podivné, protože jakmile se vrátí, říká mu, že mluví jako blázen a musí odejít. „Chci jenom zpátky dostat svoje děti,” říká Pietro v upoutávce.

Role Eleny se zhostila herečka Annabelle Wallis, kterou si fanoušci pamatují jako Grace z hitu Gangy z Birminghamu. Jako Pietro se představí zkušený Riccardo Scamarcio, jenž má za sebou bohatou hereckou kariéru. Zahrál si třeba v akčňáku John Wick 2 nebo životopisném dramatu Caravaggiův stín.

Mysteriózní thriller Zmizely v noci na Netflix vstoupí 11. července.


Zdroje: Netflix, The Euro TV Place, ComingSoon

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.