Jennifer Lopez dominuje streamovacím platformám. Její nejnovější film na Netflixu dosáhl 60 milionů zhlédnutí

Foto: Netflix

Jméno Jennifer Lopez má neskutečnou sílu. I když tato populární zpěvačka a herečka vyprodukuje sebeprůměrnější snímek, dokáže s ním ovládnout žebříčky sledovanosti. Důkazem toho je i aktuální úspěch jejího nejnovějšího sci-fi filmu Atlas.

Na Netflix nedávno dorazil sci-fi snímek Atlas, ve kterém se v hlavní roli představila Jennifer Lopez. Ta si zahrála datovou analytičku jménem Atlas Shepherd, která velmi nedůvěřuje umělé inteligenci, ale musí se muset vydat na misi do vzdáleného světa a dopadnout odpadlického robota, který touží vymýtit lidstvo. Bohužel se původní plán zvrtává, takže její jedinou nadějí na přežití a zachránění budoucnosti lidstva se stane důvěra v to, co ze srdce nenávidí, umělou inteligenci.

Snímek Atlas se sice u diváků ani kritiků nedočkal příliš přívětivého přijetí, spíše naopak byl značně kritizován (například na Kinoboxu má pouze 61 %), avšak síla Jennifer Lopez je opravdovým tahounem. Film totiž dosáhl téměř 60 milionů zhlédnutí (nebo 119,4 milionů zhlédnutých hodin), čímž se dokázal držet na prvním místě žebříčku TOP 10 nejsledovanějších filmů Netlfixu  celé dva týdny v řadě. Pro J.Lo jde o čtvrtý streamovaný film, který se vyšplhal na první pozici, za poslední dva roky. Dalšími filmy jsou Matka také od Netflixu a This Is Me Now: A Love Story a Svatba na odstřel od Prime Video.

Atlas je druhým nejsledovanějším titulem Jennifer Lopez na Netflixu po akčním snímku Matka, který je na 10. nejsledovanějším filmem na Netflixu všech dob s 136,4 miliony zhlédnutí a zároveň byl nejsledovanějším filmem na platformě v roce 2023.

Zdroje: Netflix, Kinobox, Deadline

Hodnocení na Kinoboxu: 61 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.