Svět se hroutí jako domeček z karet: Netflix vydal tajemný trailer k novému apokalyptickému thrilleru s Julií Roberts

Foto: Netflix

Netflix letos láká na spoustu zajímavých novinek. Některé už vyšly, jiné nás teprve čekají. Mezi ty patří také v apokalyptický thriller Nech svět světem (Leave the World Behind), ve kterém se objeví Julia Roberts, Mahershala Ali, Myha’la nebo a Ethan Hawke.

Apokalyptický thriller Nech svět světem od režiséra filmu Mr. Robot Sama Esmaila je adaptací stejnojmenného bestselleru od Rumaana Alama a sleduje dvě rodiny, které se snaží přežít rozsáhlý výpadek proudu.

Amanda (Julia Roberts) a její manžel Clay (Ethan Hawke) si pronajmou na víkend luxusní dům i se svými dětmi Archiem (Charlie Evans) a Rose (Farrah Mackenzie). Jejich dovolenou však naruší dva cizinci G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth (Myha’la), kteří se zničehonic objeví uprostřed noci a hledají útočiště před kybernetickým útokem. Ten je každou minutou silnější a děsivější a donutí všechny přijmout, co jim hroutící se svět nachystá.

TAKÉ JSME PSALI: Těžko uvěřit, že tohle dělal Netflix. Výborně zrežírovaná záležitost s ponurou atmosférou, hodnotí diváci nový thriller s Beniciem Del Torem

Netflix nyní vydal tajemnou upoutávku, ve které se mísí všechno dohromady – strach, napětí, tajemno. Ale co se vlastně přesně děje? „Do normálu už se nevrátíme,“ říká Mahershala Ali. O několik okamžiků dříve vysvětluje, že je v jeho branži je důležité chápat vzorce, které hýbou světem, a uvidíte do budoucnosti. „Já věděl, že se něco stane,“ dodává.

Zatímco televize hlásí, že celou zemi zasáhly kybernetické útoky, Mahershala Ali tajemně pronese: „Pravda je mnohem děsivější.“ V upoutávce můžeme vidět jakýsi rudý roj na obloze, havarované letadlo, obří loď plující přímo na pláž nebo silnice a mosty přeplněné vraky aut. Co se ale ve skutečnosti děje? Na to si budeme muset počat do 8. prosince.

ČTĚTE TAKÉ: 7 nejlepších thrillerů, které letos vyšly na Netflixu a pořádně zahýbaly se sledovaností. Nechybí Noční agent ani Milé dítě

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.