Letovisko lásky: Letní romantická komedie, kterou produkovala zpěvačka Alicia Keys

Eva Lenská
Foto: Netflix/David Bloomer

Co takhle vyrazit s mladou a přitažlivou zpěvačkou, které se zrovna nedaří ani v kariéře a ani v lásce, do exotického a létem rozkvetlého letoviska? Ano, už je to tak – Netflix přináší další letní film a my vás na něj naladíme. 

Na Netflix míří nová romantická komedie, kterou produkovala známá zpěvačka, herečka a producentka Alicia Keys. Režie se chopil Steven K. Tsuchida a o scénář se postaraly Tabi McCartney a Dana Schmalenberg.

Foto: Netflix/David Bloomer

Diváci se mohou těšit na atraktivní zpěvačku Ericu (Christina Milian), které se nedaří rozjet pěveckou kariéru a tak přijme nabídku, že bude zpívat na svatbě v luxusním letovisku. Má to ale jeden háček – ženichem je její bývalý snoubenec Jason (Jay Pharoah) a jeho nová láska Beverly (Christiani Pitts) se o jeho bývalém vztahu s Ericou nesmí dozvědět.

Co se stane, když Erica pozná, že její city k Jasonovi nejsou minulostí? Podaří se Calebovi (Sinqua Walls), jeho bratranci, zabránit tomu, aby se do sebe znovu zamilovali? Caleb by totiž rád získal srdce této mladé zpěvačky pro sebe. Na čí svatbě tedy nakonec Erica zazpívá?

Letních filmů o lásce není nikdy dost a tak dejte této novince šanci. V Letovisku lásky si kromě výše uvedených hvězd zahráli také Alexander Hodge, Karen Obilom, Tymberlee Hill, Jeryl Prescott Gallien, TJ Power, Sylvaine Strike a Kayne Lee Harrison.

Tento snímek o celkové délce 100 minut má na Netflixu premiéru 29. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.