Co ještě ten Netflix nevymyslí? Chystá kýčovitou retro komedii, která má pořádně bizarní děj

Eva Pospíchalová
Foto: Crown Media

Máme tu slunečné jaro, ale Netflix mezitím začal točit vánoční komedii zahalenou umělým sněhem. Nový romantický film bude pravděpodobně ze „šedesátek“ a již nyní se pyšní kuriózním dějem. Je o vdově, která se zamiluje do převtěleného sněhuláka.

Natáčení filmu Love at Frost Sight v Kanadě je v plném proudu. Příběh se bude věnovat vdově Cathy, která dva roky po smrti svého manžela omylem, pomocí kouzelné šály, přivádí na svět sněhuláka jako muže. Milá situace se však stane bizarní, když její nový partner na konci zimy musí roztát.

Ač se děj může zdát kýčovitým, třeba nás ještě překvapí – obsazení je totiž plné herců z výborných komediálních počinů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: KVÍZ: JAK DOBŘE ZNÁTE FILMOVOU KLASIKU SÁM DOMA? OTESTUJTE SE

Hlavní postavu sympatické Cathy si zahraje Lacey Chabert, kterou můžeme znát z ikonického filmu Protivný sprostý holky jako Gretchen nebo z dalších (asi třiceti!) takzvaných romantických „svátečních“ filmů, které se točí kolem Vánoc a stereotypních sladkých příběhů lásky až za hrob. Mezi další hvězdy se řadí Craig Robinson (Kancl) jako šerif a Joe Lo Truglio (Brooklyn 99) jako jeho zástupce. Dále se mezi herci objeví Dustin Milligan (Městečko Schitt’s Creek), Katy Mixon (Mike a Molly), Lauren Holly (Blbý a blbější), Chrishell Stause (Selling Sunset) a Sherry Miller (Smrt Panen).

Film se odehrává v padesátých až šedesátých letech, což lze předpovídat dle stylingu na fotografiích (oblečení, účesy či auta). Natáčet by se mělo od dubna do května v Ontariu, kde je aktuálně město Brockville hustě zasněžováno, aby se daly natočit scény ve všech ročních obdobích. Zasněžených několik metrů čtverečních uprostřed města je ozdobeno vánočními světýlky a sochami z ledu, což možná navozuje rezidentům pocit cestování časem.

Režisérem je Jerry Ciccoritti (Můj život s Walterovic kluky, Vánoce v Angel Falls nebo Turkey Drop) a scenáristou Russel Hainline (The Santa Summit). O produkci se postará Joel S. Rice, Michael Barbuto, Caitlin Delaney a Hayden Baptiste.

Dohromady si Netlix pro diváky připravil čtyři vánoční filmy. Můžeme se těšit na Meet Me Next Christmas, kde hrají Christina Milian, Devale Ellis a Kofi Siriboe, druhý vánoční film Linsday Lohan, Our Little Secret a animovaný film That Christmas.

Zdroje: Deadline, What’s On Netflix, ČSFD, Brockville’s Best

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.