6 novinek uplynulého týdne na Netflixu: Očekávaná sci-fi novinka nebo nejdrsnější speciální jednotky světa

Michaela Pašková
Foto: Ana Carballosa/Netflix

Netflix v přísunu novinek nadále nepolevuje. I v tomto týdnu svým uživatelům nabídne očekávaný kousek v podobě velkolepého sci-fi filmu, ve kterém tentokrát zazáří Jennifer Lopez. Kromě toho tu máme ještě výbušné anime odehrávající se ve světě podzemních bojových turnajů, jehož předlohou je slavná série Garōden.

Nejdrsnější speciální jednotky světa (Toughest Forces on Earth)

Netflix konečně uvedl spin-off úspěšné dokumentární série Nejdrsnější věznice světa, v níž se muž, jenž si v přísně střežené věznici odseděl 12 let za vraždu, kterou nespáchal, nechává dobrovolně po celém světa zavřít. Novinka se zaměřuje na tři veterány, kteří se připojí k výcviku elitních vojenských jednotek. Pěkně zblízka se pánové seznámí s tím, co musí příslušníci nejrůznějších jednotek po celém světe zvládnout.

Londýn na prodej (Buying London)

Fanoušci show Makléři z Hollywoodu si v tomto týdnu přijdou na své. Netflix tentokrát zavítal do Londýna, kde realitní magnát Daniel Daggers se svým týmem makléřů provede diváky šíleným londýnským trhem luxusních nemovitostí. K vidění budou prodeje superluxusních nemovitostí od prestižních ulic Mayfair až po exkluzivní enklávy Holland Parku. Stejně jako v podobných pořadech se nebude vše točit jen okolo prodeje nemovitostí, ale o slovo se přihlásí i četné drby, pomluvy a nejrůznější dramata.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: BRUTÁLNÍ A NAPROSTO ZVRHLÝ: NA NETFLIX MÍŘÍ KRIMINÁLNÍ THRILLER, KTERÝ MNOZÍ DIVÁCI NEJSPÍŠ NEZVLÁDNOU DOKOUKAT AŽ DO KONCE

Garouden: Cesta vlka samotáře (Garouden: The Way of the Lone Wolf)

Svět podzemních bojových umění ožívá v novém výbušném anime, které vychází z japonské série Garōden, za kterou stojí Baku Yumemakury. Příběh se zaměřuje na Juzo Fujimakiho, soupeře Bunshichi Tanby, hlavního hrdiny předlohy. Juzo, zkušený v uznávaném bojovém umění Takemiya-ryu, se na útěku před svou pohnutou minulostí musí zúčastnit smrtelně nebezpečného podzemního bojového turnaje. Nejenom, že musí porazit hrozivé nepřátele, ale nesmí zapomenout ani na odměnu vypsanou na jeho hlavu a na odhodlaného detektiva, jenž mu je na stopě.

Iluze na prodej: Podvod jménem Generace Zoe (Illusions for Sale: The Rise and Fall of Generation Zoe)

Dokumentární film pojednává o případu letadla, tedy podvodu, jehož strůjcem byl Leonardo Cositorto. Tento chlapík stál za vznikem společnosti, která se mimo jiné zaměřovala na duchovní koučink a vzdělávací kurzy finanční gramotnosti. Profesionální kouč, jenž se zajímal také o kryptoměnu, si prostřednictvím obětí přišel na pořádný balík peněz. Ačkoli byl v dubnu 2022 zadržen, jeho stoupenci nadále prohlašují, že jim zachránil život.

Atlas

Jako datová analytička bude Jennifer Lopez ve vzdálené budoucnosti pronásledovat odpadlického robota, který hodlá vymýtit lidstvo. Kvůli náročnému úkolu se bude muset vydat na nehostinnou planetu, přičemž bude vlivem nepřiznivých okolností přinucena spoléhat se na počítačový program sídlící v robotickém obleku. S největším odporem vůči umělé inteligenci se pokusí jejího nového kámoše, který je navržen tak, aby ji chránil, vypnout. Za pár sekund ho ovšem bude vyděšeně žádat o pomoc. Je však Smith, který si z jejich nevšedního vztahu odnáší schopnost nadávat, opravdu na její straně?

Více čtěte zde.

PSALI JSME TAKÉ: DIVÁCI SI ODDECHLI. LETOŠNÍ NEJPOPULÁRNĚJŠÍ SCI-FI NETFLIXU BUDE MÍT POKRAČOVÁNÍ A TVŮRCI SLIBUJÍ EPICKÝ ZÁVĚR

Moje holka je démon (My Oni Girl)

Dlouho očekávaný čtvrtý animovaný celovečerní film a nejnovější počin studia Colorido vypráví příběh chlapce a dívky, která je démonem. Hiiragi, který je akorát v prváku na střední, touží vycházet s ostatními a nebýt neoblíbeným. Proto pokaždé, když ho někdo o něco požádá, nedokáže říci ne. Jednoho letního dne při neúspěšném plnění další žádosti střetává temperamentní Tsumugi, která přišla do lidského světa hledat svou matku. Je jeho naprostým opakem, protože si dělá, co se jí zlíbí. Jak Hiiragi a Tsumugi procházejí svým neobvyklým přátelstvím, odhalují pravdu o sobě samých a o záhadných podmínkách, které mění lidi v oni, tedy démony.


Zdroje: Netflix, Netflixer, TV Series Finale, Cosmopolitan, About Netflix, Anime Corner

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.