Netflix přichází s velkolepým sci-fi Atlas, které se odehrává v high-tech a futuristickém světě. První upoutávka je epická

Foto: Netflix

Netflix už nás loni navnadil na nové sci-fi Atlas, ve kterém si překvapivě zahraje hlavní roli Jennifer Lopez. Jak jí tato role sedne, uvidíme už brzy. Koneckonců, Netflix zveřejnil první upoutávku i datum premiéry.

Už 24. května na Netflix dorazí sci-fi od režiséra Brada Peytona. Kromě Jennifer Lopez, jejíž jméno bylo oznámeno už dříve, si ve filmu zahraje také Simu Liu, kterého diváci znají například z marvelovky Shang-Chi a legenda o deseti prstenech nebo jako jednoho z Kenů z Barbie. Mezi další jména v obsazení pak patří Sterling K. Brown nominovaný na letošního Oscara za film Americká fikce, Lana Parrilla známá například jako Zlá královna ze seriálu Bylo nebylo, Gregory James Cohan (Lakers: Vzestup dynastie), Abraham Popoola (Andor) nebo Mark Strong (Kingsman: Tajná služba, Vražda v Paříži).

TAKÉ JSME PSALI: ONI SE BLÍŽÍ. ALE KDO JSOU „ONI“? NEJOČEKÁVANĚJŠÍ SCI-FI NETFLIXU LETOŠNÍHO ROKU JE ZA DVEŘMI. JEHO POSLEDNÍ TRAILER JE OPRAVDU IMPOZANTNÍ

Loni Jennifer Lopez ve filmu Matka bojovala se svými démony hluboko v aljašské divočině. Nyní se vydává na oběžnou dráhu a bojuje s novým nepřítelem. Ve filmu Atlas hraje Atlas Shepherd, datovou analytičku, která se vrhla na misi do vzdáleného světa, jejímž cílem je zajmout odpadlického robota, se kterým sdílí tajemnou minulost. Ale když se plány zvrtnou, její jedinou nadějí na záchranu budoucnosti lidstva před umělou inteligencí, kterou opovrhuje, je věřit jí.  

Atlas se odehrává odehrávající se v high-tech a futuristickém světě, který je napsaný Leem Sardarianem a Aronem Eli Coleite a režírovaný Bradem Peytonem, který se podepsal například pod filmy San Andreas nebo Rampage Ničitelé.

V první krátké upoutávce, kterou dnes Netflix pustil do světa, vidíme zakrvácenou Jennifer Lopez, která mačká tlačítko a nervózně vysílá: „Slyšíte mě?“ Následně můžeme vidět záběry z futuristického Šanghaje (na záběrech je vidět věž Oriental Pearl) s létajícími auty a obřími humanoidními roboty.

V dalším záběru se objevuje Simu Liu a spousta výbuchů. Obrovská vesmírná loď se pak ve vesmíru tříští na kusy a Jennifer Lopez uvězněná v jakémsi vesmírném robotovi připomínající tunning Iron Mana, se řítí k zemi. „Spustit trysky,“ křičí povel na ovládací systém.

ČTĚTE TAKÉ: MIMOZEMŠTÍ PARAZITÉ SI POCHUTNAJÍ NA LIDSKÝCH MOZCÍCH. NETFLIX V PRVNÍ UPOUTÁVCE UKAZUJE SCI-FI NOVINKU PLNOU NECHUTNÝCH OBLUD

Jennifer Lopez ve filmu Atlas
Foto: Ana Carballosa/Netflix ©2023

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.