Joaquin Phoenix, Emma Stone a Pedro Pascal jsou nový tým hororového režiséra Ariho Astera pro film Eddington

Foto: Kate Noelle Kernutt / ©A.M.P.A.S., Nick Agro / ©A.M.P.A.S.

Tvůrce hororových filmů Ari Aster se pro svůj nejnovější kousek rozhodl využít opravdu zvučných jmen. Mezi herci, kteří se k projektu oficiálně připojí, jsou čerstvá držitelka Oscara za film Chudáčci Emma Stone, ale také Pedro Pascal nebo Joaquin Phoenix.

Ari Aster chystá nový film Eddington, a do hlavních rolích naverboval samá velká jména, mezi kterými jsou držitelé Oscarů Joaquin Phoenix a Emma Stone nebo jeden z nejoblíbenějších herců současnosti Pedro Pascal. Na seznamu jsou však i další herci jako Austin Butler, Luka Grimese, Deirdre O’Connell, Micheal Ward a Clifton Collinse Jr.

O čem film, který financuje a produkuje film A24, přesně bude, je přísně drženo pod pokličkou, kromě toho, že půjde o western, který sleduje šerifa z malého města v Novém Mexiku s vyššími ambicemi. Každopádně můžeme předpokládat, že z něj budeme mít noční můry.

Vizionářský tvůrce hororových snímků Ari Aster bude film režírovat podle vlastního scénáře a produkovat společně s Larsem Knudsenem pod hlavičkou Square Peg. K týmu se připojí také kameraman Darius Khondji, který byl dvakrát nominován na Oscara.

Výroba filmu začíná už tento týden.

Zdroje: Hollywood Reporter, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.