Rvačky, přestřelky i hromadu vtípků přinese akční komedie podle jedné z nejpopulárnějších mang. Na Netflix míří City Hunter

Eva Lenská
Foto: Netflix

Legendární manga, která uchvátila Japonsko a prodalo se jí přes padesát milionů výtisků, se konečně dočkala očekávané hrané adaptace. Řeč je o akčním kousku s názvem City Hunter, který divákům už za pár dní naservíruje Netflix. Čekají na ně rvačky, přestřelky a někdy až trapné vtípky.

Ryo Saeba (Ryohei Suzuki) pracuje jako „čistič“, který díky svým působivým atletickým schopnostem, elitnímu střeleckému umění a chladnému rozumu zametá problémy v drsném podsvětí moderního Tokia. Má však jednu velkou slabinu, a to jsou ženy. Coby nenapravitelný sukničkář nenechá na pokoji žádnou krásku. Se svým parťákem Hideyukim (Masanobu Ando) tvoří tým „City Hunter“ a jsou vlastně takovými soukromými očky.

ČTETĚ TAKÉ: SCÉNKY JAKO ZE ŠKOLNÍ BESÍDKY A ŽENSKÉ JAKO TOTÁLNÍ PIPINY, HODNOTÍ DIVÁCI DALŠÍ ČESKÝ PROPADÁK, KTERÝ MÍŘÍ NA NETFLIX

Když spolu pátrají po slavné cosplayerce Kurumi, přijde Hideyuki o život. Tato tragédie vrtá hlavou jeho sestře Kaori (Misato Morita), která chce vědět, proč přišla o sourozence. Zápletka se vyostřuje, když vyjde najevo, že v pozadí násilných incidentů, které sužují Shinjuku, stojí záhadná droga, již se říká andělský prach. Klíčem k odhalení pravdy je právě zmizelá Kurumi. Ryo neváhá, spojí se s Kaori, a hodlá přijít všemu na kloub.

Autor mangy Tsukasa Hojo se na film podíval už v předstihu a velmi ho chválil. „Film se mi opravdu líbil. Byl jsem ohromen tím, jak dobře byl natočen. Ukazuje postavy pobíhající po Shinjuku a myslím, že právě to fanoušci očekávají. Doporučuji všem fanouškům mangy i anime, aby si to vyzkoušeli na vlastní kůži. I letmé zkouknutí před spaním vás zaujme natolik, že nebudete moct usnout. Doufám, že si to všichni užijete,“ uvedl.

Bláznivou akční komedii City Hunter si budete moct pustit na Netflixu už od 25. dubna i s českým dabingem.

Zdroje: About Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.