Bláznivě se do sebe zamilují, ale nečekaná událost je rozdělí na 30 let. Na Netflix míří romantické drama Nový Olymp

Foto: Netflix

Na Netflix míří italské romantické drama Nový Olymp (Nuovo Olimpo), které se odehrává v 70. letech, a točí se kolem páru stejného pohlaví, který se snaží přežít nebezpečné období poté, co se bláznivě zamiluje.

Trailer k romantickému dramatu Nový Olymp jasně ukazuje, že milostný příběh, který se v něm odehrává, bude mít dvě různá období. V prvním se Enea (Damiano Gavino) a Pietro (Andrea Di Luigi) setkají ve svých 20 letech a zjistí, že je mezi nimi neodolatelná chemie. Žijí však v době, když jsou předsudky vůči LGBTQIA+ lidem na té nejhorší úrovni. To je pravděpodobně také důvodem, proč je jejich vztah ukončen, čemuž pomůže i politické turbulence v Itálii. Třicet let se však ženou za nadějí, že budu moct být zase spolu.

Druhý moment se zdá být milostným dopisem jak vztahu mužů, tak kinematografie samotné. Jeden z nich se stal filmařem, který znovu prožívá svůj krátký, ale intenzivní milostný příběh prostřednictvím svých filmů. Díky tomu je uznávaným režisérem a veřejnost často pitvá jeho filmografii, aby objevila fakta z jeho minulosti.

Nuovo Olimpo režíruje turecký režisér Ferzan Özpetek a společně s Giannim Romolim je spoluautorem scénáře.

Jak budou tyto příběhy nakonec propojeny? A jak to dopadne s milenci? To se dozvíme už 1. listopadu na Netflixu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.