V nadcházejícím thrilleru Netflixu se podvedená žena pustí do nového románku. Čeká ji nebezpečí, ale i pořádná dávka vášně

Michaela Pašková
Foto: Juliana Cerdeira/Netflix

Na Netflixu bude brzy pořádně horko. V novém brazilském thrilleru Šťastně podvedená (Burning Betrayal) se hlavní hrdinové nebudou držet zpátky. Diváci se mohou těšit na různé praktiky svádění i žhavé a vášnivé scény.

Nový snímek Šťastně podvedená okořeněný špetkou romance vychází ze stejnojmenného bestselleru Sue Hecker, což je pseudonym autorky Débory Gimenez. O režii se postaral Diego Freitas, jenž pro Netflix v minulosti režíroval romantický snímek Náš skrytý vesmír, v němž se mladá klavíristka čekající na transplantaci nečekaně sblížila s ošetřujícím lékařem.

Dle streamovací platformy se thriller Šťastně podvedená bude točit okolo Babi, která akorát zjistila, že ji její dlouholetý přítel podvádí. Svou smutnou situaci se rozhodne proměnit v něco nového se sexy soudcem Marcem, jenž je plný tajemství čekajících na odhalení. Nicméně ponoření se do nového románku může být pro Babi nebezpečnější, než si vůbec kdy dokázala představit.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Seriál Tělo v ohni popisuje skutečný příběh známé španělské vražedkyně. Netflix o ní následně vydal i dokument

Foto: Juliana Cerdeira/Netflix

Dle zveřejněné upoutávky je zřejmé, že snímek bude plný erotických scén, o kterých budou poté dámy ještě dlouho snít. Babi je mladá žena, jež je se svým milým připravena učinit další krok. Během rozlučky ovšem obdrží nečekaný dárek v podobě fotografií, které zachycují jejího snoubence v dosti nelichotivých situacích. Babi upadne do deprese, ze které ji vytáhne její kamarádka. Netrvá dlouho a mladá žena potkává Marca, na pohled nebezpečného muže. S ním popouští uzdu fantazii a objevuje svou sexualitu.

PSALI JSME TAKÉ: Erotika a scény plné vášně: 5 seriálů plných sexu, kterými vás Netflix pobaví i nažhaví

Role Babi se zhostila Giovanna Lancellotti a sexy soudce herec Leandro Lima, kterého diváci znají z kriminálního drama Město bohů, jež si vyloužilo mnoho nominací včetně Oscara a na ČSFD v hodnocení dosahuje 89 %. Snímek Šťastně podvedená bude pro Limu na Netflixu debutem a jestli bude alespoň z poloviny povedený tak, jako upoutávka, ještě o herci určitě uslyšíme.

Thriller Šťastně podvedená bude na Netflixu od 25. října.

Zdroje: About Netflix, What‘s on Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.