Netflix si zřejmě připíše další hit. Trailer ke komedii Fotři viděl rekordní počet lidí

Michaela Pašková
Foto: Michael Moriatis/Netflix

Populární komik Bill Burr si pomocí Netflixu užije svůj režijní debut s filmem Fotři (Old Dads), ve kterém si rovněž zahraje jednu z hlavních rolí. Tři nejlepší přátelé, kteří se v pozdějším věku stali otci, se budou snažit v nové komedii proniknout do tajů rodičovství. V cestě jim bude stát nejenom stále se rozvíjející technologie, ale rovněž slang Generace Z.

Pro tatínky je rodičovství drsným světem, ve kterém platí nepsané pravidlo, že čím později se ratolesti narodí, tím hůře jim otcové rozumějí. Komik Bill Burr, který často vtipkuje o svých problémech se vztekem, využil své zkušenosti k natočení nové komedie s trefným názvem Fotři.

Dle Netflixu bude nová komedie pojednávat o třech nejlepších přátelích, kteří se v pozdějším věku stali otci a jsou nuceni bojovat s řediteli mateřských škol, mladým generálním ředitelem a vším, co vzniklo po roce 1987.

Bill Burr se ujal role Jacka, otce, který se snaží zapadnout mezi rodiče dětí ze školky svého syna, kde ho ovšem neustále provokuje ředitelka. Jednoho dne už nedokáže udržet nervy na uzdě a během vyzvedávání syna ze školky vybuchne před ostatními rodiči. Mimo to stihne urazit ředitelku, jejíž ztvárnění se ujala herečka Rachael Harris, která jako Linda Martin zářila v seriálu Lucifer.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 5 nových filmů, které ještě v září dorazí na Netflix: Pořádně napínavé krimi nebo komedie, která uchvátila kritiky

Bobby Cannavale jako Connor, Bokeem Woodbine jako Mike, Bill Burr jako Jack v komediálním snímku Fotři.
Foto: Michael Moriatis/Netflix

Ani jeho přátelé to nemají jednoduché. Connor neboli Bobby Cannavale se nedokáže odpoutat od svého mládí a až příliš se snaží být cool. Mike, kterého hraje Bokeem Woodbine, je sice z trojice nejvyrovnanější, ale prochází vlastní krizí, jelikož mu jeho o mnoho let mladší přítelkyně oznámila radostnou novinku. Je těhotná. A aby toho nebylo málo, pánové prodají svou přes dvacet let fungující společnost mladému chlápkovi, který ze dne na den radikálně změní kulturu na pracovišti.

PSALI JSME TAKÉ: Recenze: Nadržená teenagerská komedie konečně dosáhla vyvrcholení. Sexuální výchova je nejlepší seriál, který si teď můžete pustit

V traileru vidíme, že pánové mají s novou technologií opravdu problém. Běžná jízda na elektrické koloběžce v jejich podání působí velmi humorně. Connor se svému synovi chlubí, jak byl v mládí cool. Ten mu okamžitě odpovídá, že je to naprosto absurdní, přičemž Connor reaguje, že byl absurdní.

Nová komedie Fotři vstoupí na Netflix 20. října.


Zdroje: Tudum, Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.