Vynalézavé a chytré. Nejlepší film Netflixu za poslední roky, hodnotí diváci nový komediální thriller

Foto: Olivia Ewell/Netflix © 2023.

Konečně dobrý film? Na Netflix 21. července dorazil nový komediální thriller Oni naklonovali Tyrona (They Cloned Tyrone), kterému dávají diváci po celém světě skvělá hodnocení a chválou nešetří ani kritici.

Film Oni naklonovali Tyrona (They Cloned Tyrone), ve kterém obyvatele lokální černošské komunity používá laboratoř podporovaná vládou jako pokusné králíky, je režijním debutem Juele Taylora. Hlavní role si v něm zahráli oscarový herec Jamie Foxx, Johna Boyega a Teyonah Parris.

Komediální thriller je plný humoru, intrik a akce. Novinka má dobře našlápnuto k tomu, aby se stala jednou z nejlepších komedií letošního léta. A podle prvních recenzí a hodnocení diváků vypadá, že to tako pravdu bude.

Podrobněji o filmu jsme psali zde.

Na Rotten Tomatoes dostal snímek první den po vydání 98% hodnocení na tomatometeru a celých 100 % dostal od publika. S hvězdným obsazením je They Cloned Tyrone jedinečným dobrodružstvím, které přináší zábavu, zábavu a veselí.

„S hvězdným obsazením je film Oni naklonovali Tyrona jedinečným dobrodružstvím, které přináší zábavu, zábavu a veselí,“ uvádí recenze na Digital Spy. Elliott Collins z YouTube kanálu Movie Files zase říká: „Oni naklonovali Tyrona je bezesporu jeden z mých nejoblíbenějších filmů roku! Je to skvělý návrat k filmům ve stylu blaxploitation (etnický subžánr exploatačního filmu, pozn. redakce) ze 70. let, ale dokáže vyprávět svůj vlastní příběh o konspiracích a skutečném špatném zacházení s černošskými komunitami.“

A slovy chvály nešetří ani diváci. „Je to opravdu zábavné! Vynalézavé a chytré se zvraty po celou dobu. Úžasně napsané,“ píše například jeden na Rotten Tomatoes. „Nejlepší film Netflixu za poslední roky. Velmi chytrý humor,“ uvádí další a jiný se přidává se slovy: „Tohle musíte všichni vidět.“

Foto: Parrish Lewis/Netflix © 2023

Zdroje: Netflix, Digital Spy, YouTube/Movie Files, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.