V letadle se do sebe zakoukali, ale pak je osud rozdělil. Na Netflix míří nový film, který potěší všechny romantiky

Eva Lenská
Foto: Netflix

Věříte na lásku na první pohled? Statisticky vzato, pokud se do někoho takhle rychle zamilujete a on vám pak zmizí z očí, jaká je pravděpodobnost, že spolu skončíte jako pár? Nízká. Velmi nízká. Tedy alespoň v reálném světě. V tom filmovém je možné všechno, což nám dokáže romantický snímek Láska na první pohled (Love At First Sight), který již brzy uvede Netflix.

Energická Američanka Hadley (Haley Lu Richardson), která je blázen do literatury a poezie, míří na letiště, aby mohla odcestovat na otcovu svatbu do Londýna. Jenže je příliš pozdě. Zmešká let. Naštěstí se pro ni najde místo v dalším letadle, ovšem za mnohem víc peněz. Zatímco čeká na nástup do letadla, potkává Olivera (Ben Hardy), pohledného mladíka z Velké Británie. Okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra.

ČTĚTE TAKÉ: Chce žít jako normální teenagerka, ale rodina ji nutí podstoupit velkou oběť. Polský seriál pro mladé slibuje akci, hiphop i lásku

Od té chvíle je osud stále svádí dohromady. Oliverův vadný bezpečnostní pás způsobí, že ho letušky usadí vedle Hadley a pak už se cesta do Londýna změní v jedno dlouhé rande. Vychutnají si spolu jídlo, pustí si film a pořád si mají co říct, ale po přistání se ve všem tom okolním chaosu jeden druhému ztratí z očí, aniž by si stačili vyměnit telefonní čísla. Jaká je šance, že se ještě někdy setkají?

Snímek natočila režisérka Vanessa Caswill podle románu The Statistical Odds of Love at First Sight od americké autorky Jennifer E. Smith. V češtině vyšel pod názvem Statistická pravděpodobnost lásky na první pohled v roce 2012.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejkontroverznější scény seriálu Koruna o britské královské rodině se dočkáme ještě letos. Netflix za ni schytal vlnu kritiky

Film přináší jedno jasné poselství. Říká, že načasování je vším a že pravou lásku lze najít i na těch nejnečekanějších místech. To se určitě bude zamlouvat všem romantickým duším, které věří, že láska je mocná čarodějka.

Romantický snímek Láska na první pohled bude na Netflixu dostupný 15. září. I s českým dabingem.

Zdroj: Tudum, Netflix, databáze knih, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.